Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la ceba i piqueu-la finament. Traieu els pinyols de les olives i piqueu-les. Piqueu les tàperes, les anxoves i les fulles de julivert. Traieu les llavors del bitxo, piqueu-lo i afegiu-lo als altres ingredients.
  2. Amaniu-ho amb una mica de sal, pebre negre acabat de moldre, unes gotes de vinagre de xerès i oli d’oliva. Deixeu-ho macerar tapat 30 min.
  3. Torreu les llesques de pa i serviu-les amb la picada per sobre.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: