Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la ceba i piqueu-la finament. Traieu els pinyols de les olives i piqueu-les. Piqueu les tàperes, les anxoves i les fulles de julivert. Traieu les llavors del bitxo, piqueu-lo i afegiu-lo als altres ingredients.
  2. Amaniu-ho amb una mica de sal, pebre negre acabat de moldre, unes gotes de vinagre de xerès i oli d’oliva. Deixeu-ho macerar tapat 30 min.
  3. Torreu les llesques de pa i serviu-les amb la picada per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: