Troba la teva recepta

Preparació

  1. Renteu i peleu una taronja. Talleu la pela a bastonets fins. Espremeu la taronja i coleu-ne el suc.
  2. Peleu a sang la segona taronja i talleu-ne la polpa a daus.
  3. Peleu l’all i la ceba i piqueu-los.
  4. Peleu i ratlleu les pastanagues.
  5. Poseu dues cullerades d’oli en una paella i coeu-hi, a foc suau, la ceba i l’all, sense que agafin color. Quan estiguin cuits, incorporeu-hi la pastanaga, la taronja trossejada, la pela i el suc, i espolseu-hi el sucre i el comí. Salpebreu-ho i deixeu-ho confitar a foc suau, 20 min, remenant-ho de tant en tant, fins que quedi com una melmelada.
  6. Separeu les fulles del coriandre i piqueu-les una mica.
  7. Deixeu refredar la pastanaga cuita a la nevera.
  8. Poseu una part del preparat al damunt d’un full de pasta brick. Espolseu-ho amb el coriandre i plegueu la pasta en quatre per fer-ne un triangle. Repetiu l’operació amb els fulls restants.
  9. Poseu oli a la paella i daureu els triangles. Escorreu-los i serviu-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto