Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu un amaniment a base de tres parts d’oli, una de vinagre de sidra, la ceba tallada a la juliana molt fina i les dues cullerades de pebre vermell dolç.
  2. Afegiu-hi les olives, els alls i les ostres, i deixeu-ho macerar un mínim de 6 h a la nevera.

CONSELL
Aquest aperitiu adquirirà un gust més intens a mesura que transcorrin les hores; el millor és preparar-lo amb 48 h d’antelació. Podeu fer servir cebetes en vinagre o cogombrets per enriquir l’aperitiu.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: