Troba la teva recepta

8 plats amb salmó

Us proposem vuit receptes amb salmó, un dels peixos blaus més bons que podem menjar!

CUINA.CAT

25/12/2018

No dubteu a incloure el salmó a la vostra dieta habitual, no només pel seu excel·lent sabor, sinó  també per les seves propietats nutricionals: ric en omega-3, redueix el colesterol i assegura un bon flux sanguini! Us sobren raons per preparar alguna d'aquestes receptes!

Blinis d'ous de salmó

Blinis d'ous de salmó

Blinis d'ous de salmó

No hi ha dubte que el salmó és el protagonista principal d'aquesta recepta, en forma d'ou, fresc i fumat. És el sabor predominant d'aquests canapès nòrdics!

Llegiu la recepta completa

Pasta de full, salmó i xampinyons

Pasta de full, salmó i xampinyons AJJ Estudi

Pasta de full, salmó i xampinyons

Aquests farcellets us sorprendran tant per fora com per dins i no us portaran gaire feina, ja que podeu comprar la pasta de full feta i només haureu de fer la massa. A més, també podeu preparar-los per a un bon aperitiu.

Llegiu la recepta completa

Salmó amb gambes

Salmó amb gambes

Salmó amb gambes

Si no en teniu prou amb el sabor del salmó, afegiu unes quantes gambes per potenciar el sabor mariner del plat. A més, premeu els caps de les gambes per donar més color i gust a la salsa!

Llegiu la recepta completa

Escabetx de salmó

Escabetx de salmó Food Photos / Cristina Rivarola

Escabetx de salmó

Si deixeu l'escabetx durant una setmana a la nevera, aconseguireu el màxim sabor possible d'aquest plat. Però no patiu, si no podeu resistir-vos i  voleu menjar-lo al moment, també és bo!

Llegiu la recepta completa

Daus de salmó marinats amb cafè

Daus de salmó marinats amb cafè

Daus de salmó marinats amb cafè

Per aquesta recepta necessitareu paciència, ja que haureu de deixar marinar els daus de salmó fins a dos dies. Però l'espera val la pena, ja que el gust original de l'oli de cafè aporta un gust únic al salmó.

Llegiu la recepta completa

Salmó a la papillota

Salmó a la papillota

Salmó a la papillota

La papillota és una de les maneres més saludables per cuinar els ingredients, ja que s'eviten fregits i greixos innecessaris. A més, és ben senzill, ja que només cal deixar que el forn faci la feina. Us animeu a cuinar així aquest salmó?

Llegiu la recepta completa

Lasanya de verdures i salmó fresc

Lasanya de verdures i salmó fresc

Lasanya de verdures i salmó fresc

Voleu una versió més lleugera que la lasanya tradicional? Doncs tasteu aquesta de verdures i salmó fresc, menys calòrica, ja que substitueix les capes de pasta per trossos d'albergínia, carabassó i pastanaga!

Llegiu la recepta completa

Hamburguesa de salmó

Hamburguesa de salmó Ada Parellada

Hamburguesa de salmó

Aquesta hamburguesa és boníssima i, a més, és una manera original per incorporar el peix a la dieta dels menuts i que s'acostumin a menjar-ne. El pa és opcional i dependrà de la gana que tingueu!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

08-24 mar

7è Encarxofa't

A Cambrils, al març, ens conviden a assaborir les seves carxofes, un producte de l’horta cambrilenca...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

14-24 mar

2n Festival Gastronòmic Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les portes als 18 restaurants que participen en la segona edició...

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto