Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al farcit: piqueu la ceba petita i sofregiu-la en una paella amb l'oli. Quan s'enrosseixi, afegiu-hi els xampinyons nets i laminats. Quan siguin cuits, incorporeu-hi la nata, remeneu-ho i deixeu-ho refredar. 
  2. Esteneu les làmines de pasta de full i dividiu-les en dues parts. Damunt de cada part, poseu-hi un llom de salmó, salpebrat, i al damunt repartiu-hi el farcit. Tanqueu la pasta de full com si es tractés d'un paquet, pinteu-la amb el rovell d'ou i fornegeu-la a 200 ºC, 15-20 min. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto