Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

És molt probable que en algun moment hàgiu fet una lasanya, però no és tan probable que hàgiu preparat una lasanya de verdures com la que ens proposa Xavier Pellicer. Proveu-ho, us en llepareu els dits.

Preparació

  1. Netegeu les verdures. Comenceu a bullir aigua i escaldeu-hi les fulles de bleda i d’espinacs. Refredeu-les amb aigua i gel. Reserveu-ho.
  2. Talleu les altres verdures a tires longitudinals iguals. Talleu igual el salmó amb un gruix de 3 mm. Escaldeu la resta de verdures i escorreu-les bé. Deixeu-ho refredar.
  3. Munteu-ho intercalant les verdures amb el salmó prèviament salpebrat. A dalt, poseu-hi el sofregit ben picat i escorregut. Afegiu-hi el parmesà i escalfeu-ho al vapor o al microones. Per acabar, emplateu-ho amb una mica d’oli verge.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 252

TOT UN MÓN DE CRESTES!

  • Tendències
  • Pere Carrió

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto