Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Ratlleu les verdures i les fruites.
  2. Prepareu el paper d’alumini per fer la papillota. Poseu damunt del paper d’alumini el salmó, les verdures i les fruites, amaniu-ho amb oli d’oliva verge extra i una làmina de tòfona d’estiu i saleu-ho. Segelleu-ho molt bé, sense que hi quedi cap porositat.
  3. Poseu-ho al forn prèviament escalfat a 200 ºC i deixeu-ho coure 8 min.
  4. Obriu la papillota a taula i presenteu-la amb l’oli d’olivada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: