Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per fer l’oli de cafè: poseu l’oli i el cafè mòlt en un recipient tancat i deixeu-ho macerar durant dos dies. Remeneu-ho de tant en tant.
  2. Passat aquest temps, coleu-ho amb un drap de cotó. Amb això, ja tindreu l’oli de cafè.
  3. Poseu el salmó en una plata i cobriu-lo amb la mescla de la sal, el sucre i el cafè en gra. Deixeu-ho marinar a la nevera 12 h.
  4. Netegeu el salmó, talleu-lo a daus gruixuts i amaniu-lo amb l’oli de cafè i el cibulet picat.

Un plat del restaurant 9 de la Borriana

Borriana, 9. Sabadell. 93 745 97 49

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

Aquesta setmana

26 jun

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 250

DESCOBRIM ELS 20 XEFS DE LA CUINA CATALANA QUE VE

  • Tendències
  • Carme Ruscalleda i Raül Balam

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto