Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per fer l’oli de cafè: poseu l’oli i el cafè mòlt en un recipient tancat i deixeu-ho macerar durant dos dies. Remeneu-ho de tant en tant.
  2. Passat aquest temps, coleu-ho amb un drap de cotó. Amb això, ja tindreu l’oli de cafè.
  3. Poseu el salmó en una plata i cobriu-lo amb la mescla de la sal, el sucre i el cafè en gra. Deixeu-ho marinar a la nevera 12 h.
  4. Netegeu el salmó, talleu-lo a daus gruixuts i amaniu-lo amb l’oli de cafè i el cibulet picat.

Un plat del restaurant 9 de la Borriana

Borriana, 9. Sabadell. 93 745 97 49

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: