Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per fer l’oli de cafè: poseu l’oli i el cafè mòlt en un recipient tancat i deixeu-ho macerar durant dos dies. Remeneu-ho de tant en tant.
  2. Passat aquest temps, coleu-ho amb un drap de cotó. Amb això, ja tindreu l’oli de cafè.
  3. Poseu el salmó en una plata i cobriu-lo amb la mescla de la sal, el sucre i el cafè en gra. Deixeu-ho marinar a la nevera 12 h.
  4. Netegeu el salmó, talleu-lo a daus gruixuts i amaniu-lo amb l’oli de cafè i el cibulet picat.

Un plat del restaurant 9 de la Borriana

Borriana, 9. Sabadell. 93 745 97 49

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto