Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Fregiu en una paella amb mantega el salmó salpebrat i sense pell, juntament amb l'escalunya tallada fina i les gambes salpebrades. Deixeu-ho coure el temps just perquè es dauri el salmó, normalment uns 5 minuts, i flamegeu-ho tot amb el brandi.
  2. Afegiu-hi la crema de llet i deixeu-ho reduir a foc lent durant uns 10 minuts, fins que la salsa obtingui una textura espessa. Podeu prémer els caps de les gambes per donar més color i gust a la salsa.
  3. Col·loqueu el salmó i les gambes en una safata per anar al forn i cobriu-ho tot amb la salsa prèviament colada. Gratineu-ho 3 minuts al forn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto