Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu l’oli, el vi blanc i el vinagre en una cassola i, quan estigui temperat, submergiu-hi les herbes i les espècies, els pebres en gra, la sal i les fulletes de julivert, fins que comenci a bullir. Reserveu les herbes.
  2. Afegiu-hi les xalotes pelades i deixeu-ho bullir 10 min més.
  3. Afegiu-hi la cullerada de pebre vermell dolç i remeneu-ho. Poseu-hi el salmó, tallat a làmines gruixudes, i els taperots. Apagueu el foc i tapeu la cassola, 10 min.
  4. Deixeu-ho refredar i poseu-ho en un recipient tapat. Reserveu-ho a la nevera.
  5. Es pot menjar al cap d’unes hores, encara que el sabor de l’escabetx es potenciarà si el deixeu a la nevera fins a una setmana.
  6. Podeu servir-ho acompanyat de fideus d’arròs bullits.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 267

BONA VIDA! FEM ESPECIAL EL CAP DE SETMANA

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Lluís Dagà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto