Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu l’oli, el vi blanc i el vinagre en una cassola i, quan estigui temperat, submergiu-hi les herbes i les espècies, els pebres en gra, la sal i les fulletes de julivert, fins que comenci a bullir. Reserveu les herbes.
  2. Afegiu-hi les xalotes pelades i deixeu-ho bullir 10 min més.
  3. Afegiu-hi la cullerada de pebre vermell dolç i remeneu-ho. Poseu-hi el salmó, tallat a làmines gruixudes, i els taperots. Apagueu el foc i tapeu la cassola, 10 min.
  4. Deixeu-ho refredar i poseu-ho en un recipient tapat. Reserveu-ho a la nevera.
  5. Es pot menjar al cap d’unes hores, encara que el sabor de l’escabetx es potenciarà si el deixeu a la nevera fins a una setmana.
  6. Podeu servir-ho acompanyat de fideus d’arròs bullits.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: