Troba la teva recepta

8 receptes amb alvocat

És un bàsic de la cuina actual. Ningú ho hauria dit fa uns anys, però és quasi impensable no trobar-ne a totes les cases. Apreneu a fer receptes tradicionals i innovadores amb aquesta fruita!

CUINA.CAT

23/01/2019
01 Amanida de formatge fresc i alvocat

Amanida de formatge fresc i alvocat

Amanida de formatge fresc i alvocat amb vinagreta de mango

Ada Parellada us proposa preparar una recepta saludable i fresca que agradarà fins als més petits de casa. Feu-los aquesta recepta i menjaran verdura quasi sense adonar-se'n! A part d'alvocat, incorpora formatge fresc, espinacs i blat de moro.

Llegiu la recepta completa

02 Aperitiu d'alvocat i cebiche de rap

Aperitiu d'alvocat i cebiche de rap

Aperitiu d'alvocat i cebiche de rap

Refrescant, suau i bo. L'aperitiu d'alvocat i cebiche de rap que us ensenyem a fer us encantarà! Es tracta d'un plat originari del Perú que va arribar amb força fa uns anys, i des de llavors s'ha fet tan famós que és estrany no trobar-lo en moltes cartes de restaurants. Utilitzareu l'alvocat per fer una crema que acompanyarà el cebiche. 

Llegiu la recepta completa

03 Tàrtar de salmó

Tàrtar de salmó

Tàrtar de salmó amb alvocat

El tàrtar de salmó és una preparació que es pot servir de primer plat o aperitiu, No té molta dificultat i el resultat és deliciós. Us animeu a cuinar-lo? Doncs apunteu: necessitareu salmó fresc, salmó fumat, cogombrets, tàperes, escalunya, julivert, llimona i, per descomptat, alvocats!

Llegiu la recepta completa

04 Nigiri amb alvocat i espaguetis de mar

Nigiri amb alvocat i espaguetis de mar Becky Lawton

Nigiri amb alvocat i espaguetis de mar

Aquest nigiri no té res a veure amb els japonesos: espaguetis de mar, coliflor, pinyons... Animeu-vos a cuinar una recepta diferent i tasteu combinacions que no hauríeu imaginat. Necessitareu alguns ingredients que és possible que no tingueu a casa, per això us aconsellem revistar la llista de productes abans d'aventurar-vos a cuinar!

Llegiu la recepta completa

05 Bacallà amb vinagreta d'alvocat i gambes

Bacallà amb vinagreta d'alvocat i gambes

Bacallà amb vinagreta d'alvocat i gambes

En aquesta recepta us ensenyem a preparar un bacallà amb vinagreta d'alvocat i gambes. Per fer-la haureu de tallar a daus petits el bacallà i l'alvocat, i fer una vinagreta amb julivert, sal, oli, gambetes i alvocat. És ràpida de fer i deliciosa, ideal per a aquells dies en què no tenim temps!

Llegiu la recepta completa

06 Guacamole

Guacamole Miquel Àngel Roque

Guacamole

Qui no ha tastatt mai el guacamole? Una salsa de Mèxic que de tant oferir-la als restaurants de casa nostra ja sembla quasi autòctona. Està feta amb alvocat, coriandre, tomàquet, ceba, llima, i opcionalment se li pot afegir xili. Tasteu aquesta versió i sumeu-vos a la febre mexicana!

Llegiu la recepta completa

07 'Poke' hawaià

'Poke' hawaià

'Poke' hawaià

Els poke són una preparació en què es posa peix cru marinat i altres ingredients frescos com alvocat o algues sobre una base d'arròs o quinoa. Els nadius hawaians els han fet tota la vida, però els últims anys es va començar a internacionalitzar. No deixeu que us ho expliquin i sigueu els primers a tastar aquesta delicatessen!

Llegiu la recepta completa

08 Tàrtar d'algues amb mostassa

Tàrtar d'algues amb mostassa Becky Lawton

Tàrtar d'algues amb mostassa

Aquest tàrtar també es fa amb alvocat però canvia el salmó per algues, una excel·lent font de calci que mira de fer-se un lloc en la rutina alimentària. Al Japó és habitual menjar-ne, i aquí encara ens hi estem acostumant. Doneu-los una oportunitat amb aquesta recepta que les barreja amb alvocat.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 abr

Taller 'Cuina de mercat amb productes de temporada'

Sou uns cuinetes? Us agrada descobrir nous plats? Taller de cuina de mercat, amb productes de temporada i plats...

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto