Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu finament amb el ganivet el salmó fresc i el fumat, sense pell ni espines.
  2. En un bol, mescleu el cogombret, les tàperes, l'escalunya, el julivert, el porradell, la maionesa i un xic de suc de llimona. Afegiu-hi el salmó picat i remeneu-ho bé. Salpebreu-ho i afegiu-hi Perrins i tabasco.
  3. Peleu els alvocats, talleu-los a daus petits i barregeu-los amb el tàrtar.
  4. Feu la vinagreta triturant les anxoves, barrejades amb l'oli i el vinagre de vi blanc.
  5. Munteu el plat posant en un motlle el tàrtar; al costat, els enciams, i amaniu-ho amb vinagreta. Serviu-ho amb torrades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: