Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Renteu la poma i talleu-la, amb pela, a làmines fines. Ruixeu-la amb una mica de suc de llimona.
  2. Peleu l’alvocat, traieu-lo de la pela amb una cullera i talleu-lo a làmines primes. Ruixeu-lo amb una mica de suc de llimona i reserveu-lo.
  3. Talleu el formatge fresc a daus.
  4. Per a la vinagreta: tritureu el mango amb l’oli i una mica de sal.
  5. Barregeu els espinacs amb el formatge, la poma, el blat de moro i unes quantes olives negres picades, per exemple.
  6. Amaniu-ho amb la vinagreta de mango i, si us ha quedat molt espessa, afegiu-hi una mica d’oli d’oliva.

El consell

  • Les amanides queden boníssimes si hi afegiu trossets de fruita. En aquest cas, us proposem posar-hi poma, però també queda genial si hi poseu trossets de taronja o grans de raïm tallats per la meitat. Animeu-vos a adaptar aquesta recepta segons les fruites de la temporada. Veureu que bona que queda!
  • Els espinacs són molt rics en vitamina A, un nutrient essencial per tenir una bona vista i perquè la pell, els cabells i els ossos estiguin ben sans. A més, la vitamina A ajuda al bon funcionament del sistema immunològic, que ha de treballar dur, quan comencen a baixar les temperatures i arriba el fred.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mai

Taller 'Aperitius amb peix'

És conegut que el peix és un dels aliments amb més proteïnes, de tal manera que s'ha d'incloure...

23 mai

Caràcter Empordà

Anomenada cuina de mar i muntanya, la gastronomia de l'Empordà conté aliments de gran qualitat com l'arròs...

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai

Taller 'La cucina italiana del risotto'

La cuina italiana atreu tot tipus de mirades pel seu sabor i meticulositat en cada plat. És ben conegut que...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto