Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Renteu la poma i talleu-la, amb pela, a làmines fines. Ruixeu-la amb una mica de suc de llimona.
  2. Peleu l’alvocat, traieu-lo de la pela amb una cullera i talleu-lo a làmines primes. Ruixeu-lo amb una mica de suc de llimona i reserveu-lo.
  3. Talleu el formatge fresc a daus.
  4. Per a la vinagreta: tritureu el mango amb l’oli i una mica de sal.
  5. Barregeu els espinacs amb el formatge, la poma, el blat de moro i unes quantes olives negres picades, per exemple.
  6. Amaniu-ho amb la vinagreta de mango i, si us ha quedat molt espessa, afegiu-hi una mica d’oli d’oliva.

El consell

  • Les amanides queden boníssimes si hi afegiu trossets de fruita. En aquest cas, us proposem posar-hi poma, però també queda genial si hi poseu trossets de taronja o grans de raïm tallats per la meitat. Animeu-vos a adaptar aquesta recepta segons les fruites de la temporada. Veureu que bona que queda!
  • Els espinacs són molt rics en vitamina A, un nutrient essencial per tenir una bona vista i perquè la pell, els cabells i els ossos estiguin ben sans. A més, la vitamina A ajuda al bon funcionament del sistema immunològic, que ha de treballar dur, quan comencen a baixar les temperatures i arriba el fred.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

22 feb

Calçotada Urbana a la Fàbrica Moritz Barcelona

Sabeu algun lloc a Barcelona per fer una bona calçotada? Que no sigui gaire lluny ni hàgiu d’agafar...

23 feb

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

23 feb

Festa de la Caldera 2020

El repartiment de la caldera, una mena d’escudella, és una tradició que a Montmaneu es conserva...

22-23 feb

Fira de la Mel 2020

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto