Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Renteu la poma i talleu-la, amb pela, a làmines fines. Ruixeu-la amb una mica de suc de llimona.
  2. Peleu l’alvocat, traieu-lo de la pela amb una cullera i talleu-lo a làmines primes. Ruixeu-lo amb una mica de suc de llimona i reserveu-lo.
  3. Talleu el formatge fresc a daus.
  4. Per a la vinagreta: tritureu el mango amb l’oli i una mica de sal.
  5. Barregeu els espinacs amb el formatge, la poma, el blat de moro i unes quantes olives negres picades, per exemple.
  6. Amaniu-ho amb la vinagreta de mango i, si us ha quedat molt espessa, afegiu-hi una mica d’oli d’oliva.

El consell

  • Les amanides queden boníssimes si hi afegiu trossets de fruita. En aquest cas, us proposem posar-hi poma, però també queda genial si hi poseu trossets de taronja o grans de raïm tallats per la meitat. Animeu-vos a adaptar aquesta recepta segons les fruites de la temporada. Veureu que bona que queda!
  • Els espinacs són molt rics en vitamina A, un nutrient essencial per tenir una bona vista i perquè la pell, els cabells i els ossos estiguin ben sans. A més, la vitamina A ajuda al bon funcionament del sistema immunològic, que ha de treballar dur, quan comencen a baixar les temperatures i arriba el fred.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

03-25 ago

Empordà White Summer Festival

El White Summer Festival s'ha afermat com a esdeveniment cabdal de l'estiu, ja que des de la seva creació...

22-25 ago

Firamar 2019

No cal recordar que la trajectòria pesquera de Sant Pol de Mar es remunta a molts anys enrere. Un ofici mil·lenari...

24-25 ago

Fira del Meló 2019

Cada any, Artesa de Segre ret homenatge a Sant Bartomeu amb unes jornades festives a l'agost i els carrers s'omplen...

25 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto