Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Renteu la poma i talleu-la, amb pela, a làmines fines. Ruixeu-la amb una mica de suc de llimona.
  2. Peleu l’alvocat, traieu-lo de la pela amb una cullera i talleu-lo a làmines primes. Ruixeu-lo amb una mica de suc de llimona i reserveu-lo.
  3. Talleu el formatge a daus.
  4. Per a la vinagreta: tritureu el mango amb l’oli i una mica de sal.
  5. Barregeu els espinacs amb el formatge, la poma, el blat de moro i unes quantes olives negres picades, per exemple.
  6. Amaniu-ho amb la vinagreta de mango i, si us ha quedat molt espessa, afegiu-hi una mica d’oli d’oliva.

El consell

  • Les amanides queden boníssimes si hi afegiu trossets de fruita. En aquest cas, us proposem posar-hi poma, però també queda genial si hi poseu trossets de taronja o grans de raïm tallats per la meitat. Animeu-vos a adaptar aquesta recepta segons les fruites de la temporada. Veureu que bona que queda!
  • Els espinacs són molt rics en vitamina A, un nutrient essencial per tenir una bona vista i perquè la pell, els cabells i els ossos estiguin ben sans. A més, la vitamina A ajuda al bon funcionament del sistema immunològic, que ha de treballar dur, quan comencen a baixar les temperatures i arriba el fred.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: