Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu l'arròs en aigua al punt de sal 10 min, escorreu-lo i deixeu-lo reposar tapat amb un drap.
  2. Hidrateu el wakame en aigua freda 10 min, escorreu-lo bé i talleu-lo a tires fines.
  3. En un bol, barregeu la salsa de soja, les llavors de sèsam, el vinagre d'arròs, l'oli de sèsam i el sucre morè. Deixeu-ho reposar una estoneta, fins que el sucre es dissolgui.
  4. Dividiu la salsa en dos i afegiu el xili mòlt a una de les meitats.
  5. Renteu les cebes tendres i talleu-les en diagonal, a rodanxes molt fines.
  6. Talleu la tonyina a daus d'1 x 1 cm i deixeu-los macerar 5 minuts en la meitat de la salsa amb el xili mòlt.
  7. Amaniu el wakame amb l'altra meitat de la salsa (la que no té xili).
  8. Peleu l'alvocat i talleu-lo a daus de la mateixa mida que la tonyina.
  9. Repartiu l'arròs cuit en quatre bols i afegiu-hi els daus de tonyina, els daus d’alvocat, l’alga wakame i el gingebre confitat, formant grupets. Acabeu-ho escampant-hi llavors de sèsam per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto