Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu l'arròs en aigua al punt de sal 10 min, escorreu-lo i deixeu-lo reposar tapat amb un drap.
  2. Hidrateu el wakame en aigua freda 10 min, escorreu-lo bé i talleu-lo a tires fines.
  3. En un bol, barregeu la salsa de soja, les llavors de sèsam, el vinagre d'arròs, l'oli de sèsam i el sucre morè. Deixeu-ho reposar una estoneta, fins que el sucre es dissolgui.
  4. Dividiu la salsa en dos i afegiu el xili mòlt a una de les meitats.
  5. Renteu les cebes tendres i talleu-les en diagonal, a rodanxes molt fines.
  6. Talleu la tonyina a daus d'1 x 1 cm i deixeu-los macerar 5 minuts en la meitat de la salsa amb el xili mòlt.
  7. Amaniu el wakame amb l'altra meitat de la salsa (la que no té xili).
  8. Peleu l'alvocat i talleu-lo a daus de la mateixa mida que la tonyina.
  9. Repartiu l'arròs cuit en quatre bols i afegiu-hi els daus de tonyina, els daus d’alvocat, l’alga wakame i el gingebre confitat, formant grupets. Acabeu-ho escampant-hi llavors de sèsam per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: