Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu l'arròs en aigua al punt de sal 10 min, escorreu-lo i deixeu-lo reposar tapat amb un drap.
  2. Hidrateu el wakame en aigua freda 10 min, escorreu-lo bé i talleu-lo a tires fines.
  3. En un bol, barregeu la salsa de soja, les llavors de sèsam, el vinagre d'arròs, l'oli de sèsam i el sucre morè. Deixeu-ho reposar una estoneta, fins que el sucre es dissolgui.
  4. Dividiu la salsa en dos i afegiu el xili mòlt a una de les meitats.
  5. Renteu les cebes tendres i talleu-les en diagonal, a rodanxes molt fines.
  6. Talleu la tonyina a daus d'1 x 1 cm i deixeu-los macerar 5 minuts en la meitat de la salsa amb el xili mòlt.
  7. Amaniu el wakame amb l'altra meitat de la salsa (la que no té xili).
  8. Peleu l'alvocat i talleu-lo a daus de la mateixa mida que la tonyina.
  9. Repartiu l'arròs cuit en quatre bols i afegiu-hi els daus de tonyina, els daus d’alvocat, l’alga wakame i el gingebre confitat, formant grupets. Acabeu-ho escampant-hi llavors de sèsam per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

01 mar - 01 abr

Jornades gastronòmiques Vedella Vermella Menorquina 2020

L’illa de Menorca té una oferta gastronòmica de primera categoria, amb productes autòctons...

01 mar - 01 abr

Campanya gastronòmica del bacallà 2020

Tot el març, Sant Feliu de Guíxols celebra una nova edició de la Campanya Gastronòmica del...

01 gen - 01 abr

Campanya cuina de la caça i de la tòfona 2020

Us animeu a tastar els plats relacionats amb la caça i la tòfona del Berguedà? La comarca promociona...

04 abr

5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Voleu conèixer les possibilitats culinàries que ofereixen aquelles plantes que comunament s'anomenen...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto