CUINA.CAT
01/07/2020Si la idea de tancar-vos a la cuina més de mitja hora a preparar receptes us posa els pèls de punta, benvinguts al receptari que us salvarà la vida. Per què? Doncs perquè hem recollit algunes receptes que són tan fàcils de preparar que fins i tot si us fa una mandra terrible cuinar us vindrà de gust tastar-les. Per tant, agafeu el drap i els estris, que toca cuinar una estona (poca, us ho prometem!)
Espatlla de xai al forn Miquel Àngel Roque
És impossible que una recepta que només té cinc ingredients sigui complicada, oi? En canvi, l'espatlla de xai al forn és d'aquelles preparacions que difícilment queden malament i que agraden a tothom. No la tindreu a punt en mitja hora, és clar, però una vegada poseu la safata al forn, gairebé us en podeu despreocupar!
Truita de formatge de cabra i julivert Becky Lawton
Admetem-ho, les truites estan molt bé, però acaben sent avorrides. Per això, aquesta ens agrada, ja que el toc de formatge de cabra i de julivert hi queda d'allò més bé. De l'habilitat que tingueu donant-li forma no ens en fem responsables, però us garantim que el resultat és boníssim i la tindreu a punt en un tres i no res!
Macarrons amb bròquil i pernil Ada Parellada
Si no s'hagués inventat la pasta, segurament molta gent passaria autèntiques penúries a l'hora de cuinar. Per sort, tenim aquest producte i, encara millor, admet moltes més preparacions que obrir un pot de tomàquet fregit i abocar-l'hi. Aquesta recepta d'Ada Parellada, sense anar més lluny, us convida a gaudir d'uns macarrons acompanyats de bròquil i pernil. Facilíssima!
Plàtans al forn Anna Garcia Frigola
Us animeu a descobrir que els plàtans no només es mengen crus? Amb aquesta recepta els podeu preparar al forn i donar-li un bon toc de sabor amb llima, sèsam, mantega i menta. No és la recepta més lleugera del món, però és molt fàcil de preparar i queda molt bona!
Rap fregit amb pa amb tomàquet i raïm
Si fer un pa amb tomàquet és la cosa més fàcil del món, aquesta recepta no es queda lluny. Només heu d'enfarinar i fregir el peix i posar-lo sobre una llesca de pa amb tomàquet decorada amb raïm tallat per la meitat. No us queixareu de dificultat, eh?
Flam amb pinya Gemma Clofent
Si us agraden els flams tant com a nosaltres, aquí teniu una recepta de Gemma Clofent que us encantarà. És tan fàcil de fer que ni tan sols heu de pelar la pinya, ja que la fem servir en almívar. Només cal que us fixeu bé en les quantitats i el temps de cocció i ja està!
Vichyssoise amb pernil
Si us passeu l'estiu prenent gaspatxo, aquí us proposem una alternativa per fer-ho tot una mica més amè: la vichyssoise, una crema de patata i porro que els francesos van tenir el detall d'inventar i exportar. Poseu-hi una mica de pernil i us assegurem que, ben fresca, és boníssima!
Macedònia de fruita amb granissat de taronja Ada Parellada
El més avorrit d'aquesta recepta és pelar i tallar la fruita, però si supereu aquest escull aconseguireu unes postres de primera categoria, entre altres coses perquè també aprendreu a fer un granissat de taronja que va d'allò més bé per substituir el clàssic suc que acompanya les macedònies.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.