Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

8 receptes per als més mandrosos

Propostes que us vindrà de gust preparar encara que sigueu un desastre a la cuina

CUINA.CAT

01/07/2020

Si la idea de tancar-vos a la cuina més de mitja hora a preparar receptes us posa els pèls de punta, benvinguts al receptari que us salvarà la vida. Per què? Doncs perquè hem recollit algunes receptes que són tan fàcils de preparar que fins i tot si us fa una mandra terrible cuinar us vindrà de gust tastar-les. Per tant, agafeu el drap i els estris, que toca cuinar una estona (poca, us ho prometem!)

01 Espatlla de xai al forn

Espatlla de xai al forn Miquel Àngel Roque

Espatlla de xai al forn

És impossible que una recepta que només té cinc ingredients sigui complicada, oi? En canvi, l'espatlla de xai al forn és d'aquelles preparacions que difícilment queden malament i que agraden a tothom. No la tindreu a punt en mitja hora, és clar, però una vegada poseu la safata al forn, gairebé us en podeu despreocupar!

Llegiu la recepta sencera

02 Truita de formatge de cabra i julivert

Truita de formatge de cabra i julivert Becky Lawton

Truita de formatge de cabra i julivert

Admetem-ho, les truites estan molt bé, però acaben sent avorrides. Per això, aquesta ens agrada, ja que el toc de formatge de cabra i de julivert hi queda d'allò més bé. De l'habilitat que tingueu donant-li forma no ens en fem responsables, però us garantim que el resultat és boníssim i la tindreu a punt en un tres i no res!

Llegiu la recepta sencera

03 Macarrons amb bròquil i pernil

Macarrons amb bròquil i pernil Ada Parellada

Macarrons amb bròquil i pernil

Si no s'hagués inventat la pasta, segurament molta gent passaria autèntiques penúries a l'hora de cuinar. Per sort, tenim aquest producte i, encara millor, admet moltes més preparacions que obrir un pot de tomàquet fregit i abocar-l'hi. Aquesta recepta d'Ada Parellada, sense anar més lluny, us convida a gaudir d'uns macarrons acompanyats de bròquil i pernil. Facilíssima!

Llegiu la recepta sencera

04 Plàtans al forn

Plàtans al forn Anna Garcia Frigola

Plàtans al forn

Us animeu a descobrir que els plàtans no només es mengen crus? Amb aquesta recepta els podeu preparar al forn i donar-li un bon toc de sabor amb llima, sèsam, mantega i menta. No és la recepta més lleugera del món, però és molt fàcil de preparar i queda molt bona!

Llegiu la recepta sencera

05 Rap fregit amb pa amb tomàquet i raïm

Rap fregit amb pa amb tomàquet i raïm

Rap fregit amb pa amb tomàquet i raïm

Si fer un pa amb tomàquet és la cosa més fàcil del món, aquesta recepta no es queda lluny. Només heu d'enfarinar i fregir el peix i posar-lo sobre una llesca de pa amb tomàquet decorada amb raïm tallat per la meitat. No us queixareu de dificultat, eh?

Llegiu la recepta sencera

06 Flam amb pinya

Flam amb pinya Gemma Clofent

Flam amb pinya

Si us agraden els flams tant com a nosaltres, aquí teniu una recepta de Gemma Clofent que us encantarà. És tan fàcil de fer que ni tan sols heu de pelar la pinya, ja que la fem servir en almívar. Només cal que us fixeu bé en les quantitats i el temps de cocció i ja està!

Llegiu la recepta sencera

07 Vichyssoise amb pernil

Vichyssoise amb pernil

Vichyssoise amb pernil

Si us passeu l'estiu prenent gaspatxo, aquí us proposem una alternativa per fer-ho tot una mica més amè: la vichyssoise, una crema de patata i porro que els francesos van tenir el detall d'inventar i exportar. Poseu-hi una mica de pernil i us assegurem que, ben fresca, és boníssima!

Llegiu la recepta sencera

08 Macedònia de fruita amb granissat de taronja

Macedònia de fruita amb granissat de taronja Ada Parellada

Macedònia de fruites amb granissat de taronja

El més avorrit d'aquesta recepta és pelar i tallar la fruita, però si supereu aquest escull aconseguireu unes postres de primera categoria, entre altres coses perquè també aprendreu a fer un granissat de taronja que va d'allò més bé per substituir el clàssic suc que acompanya les macedònies.

Llegiu la recepta sencera

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: