Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba. Amb l’ajut d’un adult, sofregiu-ls en una paella gran, on hi càpiguen bé els macarrons, amb un bon raig d’oli, a foc lent, uns 5 min.
  2. Peleu i piqueu l’all i afegiu-lo a la ceba. Coeu-ho 2 min.
  3. Ompliu una olla gran amb aigua i, quan arrenqui el bull, escaldeu-hi el bròquil a bocinets, 2 min. Afegiu-lo a la ceba sofregida.
  4. Aboqueu-hi el formatge d’untar i barregeu-ho tot bé.
  5. A la mateixa olla d’escaldar el bròquil, bulliu els macarrons, uns 10 min. Coleu-los i poseu-los directament a la paella, amb el bròquil, la ceba i el formatge.
  6. Remeneu-ho perquè s’amalgamin bé tots els ingredients. Acabeu-ho amb el pernil talladet i les làmines de parmesà i serviu-ho immediatament.

El consell

Pots preparar aquesta recepta amb un altre tipus de pasta o fer-la amb altres verduretes. Pastanagues, carbassó, pèsols, tomàquets cherry... La pasta combina la mar de bé amb tota mena de verdures!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto