Troba la teva recepta

Preparació

  1. Saleu l'espatlla de xai i disposeu-la en una safata que pugui anar al forn. Afegiu-hi un raig d'oli d'oliva i mig got d'aigua.
  2. Enforneu-la a 160 ºC, amb escalfor a dalt i a baix. Doneu la volta a l'espatlla cada 20 min.
  3. Quan faci 1 h que és al forn, regueu-la amb un raig de conyac i poseu-hi unes patates, que serviran d'acompanyament.
  4. Seguiu donant la volta cada 20 min i regant l'espatlla amb el seu propi suc. Vigileu que no s'evapori el líquid de la safata. Si cal, afegiu-hi més aigua.
  5. Quan estigui torradeta per fora, estarà al punt. (En el meu cas, han estat unes 2 h, però com que cada forn és un món, vigileu la carn. Per fer-ho, la podeu punxar amb un ganivet, i si la noteu tendra és que està al punt). Els últims 10 min podeu apujar la temperatura a 200 ºC, d'aquesta manera quedarà amb una capa cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto