Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba i la part blanca del porro.
  2. Demaneu ajuda a un adult per fer anar els fogons. En una olla on càpiga tot, poseu-hi la mantega i comenceu sofregint la ceba, a foc lent, uns 5 min.
  3. Afegiu-hi els porros i coeu-ho uns 10 min més, a foc lent.
  4. Poseu-hi la patata pelada i tallada a daus. Coeu-ho uns 5 min més.
  5. Aboqueu-hi el brou i deixeu que bulli, amb l’olla tapada, uns 30 min.
  6. Espereu que es refredi una mica i tritureu-ho, tot afegint-hi l’oli d’oliva, fins aconseguir una crema ben fina.
  7. Poseu la vichyssoise a refredar a la nevera.
  8. Quan sigui freda, afegiu-hi la nata. Tasteu-ho i saleu-ho una mica (poquet, perquè el pernil ja té força sal).
  9. Quan ho serviu a taula, porteu un platet amb el pernil tallat ben menut, perquè els comensals se’n posin al gust.

El consell

  • A l’estiu, ben freda, la vichyssoise entra la mar de bé. Però també queda deliciosa si la serviu calenta. Així que apunteu-vos aquesta recepta a la llista de cremes per entrar en calor a l’hivern!
  • Si voleu que la vichyssoise quedi més lleugera, en comptes de nata podeu afegir-hi llet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto