Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba i la part blanca del porro.
  2. Demaneu ajuda a un adult per fer anar els fogons. En una olla on càpiga tot, poseu-hi la mantega i comenceu sofregint la ceba, a foc lent, uns 5 min.
  3. Afegiu-hi els porros i coeu-ho uns 10 min més, a foc lent.
  4. Poseu-hi la patata pelada i tallada a daus. Coeu-ho uns 5 min més.
  5. Aboqueu-hi el brou i deixeu que bulli, amb l’olla tapada, uns 30 min.
  6. Espereu que es refredi una mica i tritureu-ho, tot afegint-hi l’oli d’oliva, fins aconseguir una crema ben fina.
  7. Poseu la vichyssoise a refredar a la nevera.
  8. Quan sigui freda, afegiu-hi la nata. Tasteu-ho i saleu-ho una mica (poquet, perquè el pernil ja té força sal).
  9. Quan ho serviu a taula, porteu un platet amb el pernil tallat ben menut, perquè els comensals se’n posin al gust.

El consell

  • A l’estiu, ben freda, la vichyssoise entra la mar de bé. Però també queda deliciosa si la serviu calenta. Així que apunteu-vos aquesta recepta a la llista de cremes per entrar en calor a l’hivern!
  • Si voleu que la vichyssoise quedi més lleugera, en comptes de nata podeu afegir-hi llet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

21 set

Festa de la Sal 2019

Cada tercer dissabte de setembre, des de l'any 1997, l'Escala ret homenatge a dos oficis molt antics del municipi:...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto