Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu la pinya amb el túrmix i coleu-ho ben fi. Remulleu la gelatina en aigua freda i desfeu-la amb una mica d’almívar calent. Barregeu-ho amb el puré de pinya.
  2. Unteu un motlle allargat amb caramel líquid, poseu-hi 3 rodanxes al fons amb una cirera dins de cada forat i aboqueu-hi a sobre el puré de pinya. Deixeu-ho a la nevera fins que qualli.
  3. Prepareu el flam tal com indica el paquet i aboqueu-ho sobre la capa de pinya. Torneu-ho a deixar a la nevera fins que qualli.
  4. Desemmotlleu-ho capgirant el pastís i serviu-ho ben fresquet de la nevera amb una mica de nata muntada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto