Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al granissat: amb l’ajut d’un adult, coeu el suc de taronja amb el sucre, 5 min. Poseu-lo en un recipient prou ample i introduïu-lo al congelador. Heu de remenar el granissat amb una forquilla cada 30 min, per trencar els cristalls de gel massa grans. Potser ho haureu de fer unes quatre vegades, fins que agafi consistència de granissat.
  2. Peleu el plàtan, el kiwi i la poma. Talleu-los tan menuts com pugueu. Talleu els grans de raïm per la meitat i, si teniu paciència, retireu-los les llavors.
  3. Poseu la fruita en un recipient individual, coroneu-la amb el granissat de taronja i ja teniu la macedònia a punt per servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto