Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

8 receptes saludables i poc calòriques

Plats lleugers i molt nutritius

CUINA.CAT

22/04/2020

Ara que ens trobem confinats, seguir una alimentació sana és clau per mantenir a ratlla el greix. Un gaspatxo, una lasanya, un tàrtar, un carpaccio... quin plat preferiu?

01 Gaspatxo de pastanaga

Gaspatxo de pastanaga

Gaspatxo de pastanaga

Un gaspatxo de pastanaga és una recepta senzilla i molt saludable. Un cop tingueu una barreja ben homogènia de les verdures, decoreu-la amb uns bastonets de pa integral i amb nous, que són molt riques en vitamina E, proteïnes d'origen vegetal i fibra. Bon profit!

Llegiu la recepta completa

 

02 Amanida de llagostins

Amanida de llagostins

Amanida de llagostins

Us proposem una amanida de tomàquet ratllat amb llagostins, no té cap complicació! Per acabar-la, podeu optar per assaonar-la amb pebre negre i afegir-hi julivert ben esmicolat.

Llegiu la recepta completa

03 Amanida de quinoa i tzatziki

Amanida de quinoa i tzatziki

Amanida de quinoa i tzatziki

Una amanida vegana de quinoa i tzatziki. La quinoa és un superaliment perquè té un contingut alt en proteïnes i en fibra i no té tants hidrats de carboni com els cereals. El tzatziki de cogombre, remolatxa, iogurt i suc de llimona és ideal per completar el plat!

Llegiu la recepta completa

04 Minestra de verdures

Minestra de verdures Becky Lawton

Minestra de verdures

La minestra de verdures és un plat excel·lent, que podeu adaptar al vostre gust. Us proposem que en prepareu una amb patates, pastanaga, espàrrecs, carbassó, carbassa, rave, api i pebrot. Que vagi de gust!

Llegiu la recepta completa

05 Lasanya de verdures i salmó fresc

Lasanya de verdures i salmó fresc

Lasanya de verdures i salmó fresc

Una lasanya molt especial: de verdures i salmó. Prepareu una base d'espinacs, bledes, carbassó, albergínia i pastanaga i intercaleu-la amb els talls de salmó. Un cop muntada, afegiu-hi el sofregit de tomàquet i ceba. Boníssim!

Llegiu la recepta completa

06 Tàrtar de salmó i alvocat amb tomàquet

Tàrtar de salmó i alvocat amb tomàquet

Tàrtar de salmó i alvocat amb tomàquet

Tàrtar de salmó fumat i alvocat amb tomàquet. Poseu el peix i la ceba en un bol i afegiu-hi suc de llimona. Munteu el tàrtar amb tres capes i acabeu-lo amb sèsam i pebre negre!

Llegiu la recepta completa

07 Carpaccio de xai

Carpaccio de xai

Carpaccio de xai

El carpacció és una opció senzilla i ben saludable. Talleu els lloms de xai ben fins i afegiu-hi unes làmines de formatge. Escampeu-hi els pinyons per damunt i completeu el plat amb unes fulles d'api. Us llepareu els dits!

Llegiu la recepta completa

08 Lluç al forn amb moniato i bolets

Lluç al forn amb moniato i bolets

Lluç al forn amb moniato i bolets

I per acabar, us proposem que feu una safata de lluç al forn amb moniato o patata i bolets. Acompanyeu les supremes de lluç amb ceba i tomàquet. Afegiu-hi els bolets al vostre gust. Serviu el plat i salpebreu-lo!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: