CUINA.CAT
22/04/2020Ara que ens trobem confinats, seguir una alimentació sana és clau per mantenir a ratlla el greix. Un gaspatxo, una lasanya, un tàrtar, un carpaccio... quin plat preferiu?
Gaspatxo de pastanaga
Un gaspatxo de pastanaga és una recepta senzilla i molt saludable. Un cop tingueu una barreja ben homogènia de les verdures, decoreu-la amb uns bastonets de pa integral i amb nous, que són molt riques en vitamina E, proteïnes d'origen vegetal i fibra. Bon profit!
Amanida de llagostins
Us proposem una amanida de tomàquet ratllat amb llagostins, no té cap complicació! Per acabar-la, podeu optar per assaonar-la amb pebre negre i afegir-hi julivert ben esmicolat.
Amanida de quinoa i tzatziki
Una amanida vegana de quinoa i tzatziki. La quinoa és un superaliment perquè té un contingut alt en proteïnes i en fibra i no té tants hidrats de carboni com els cereals. El tzatziki de cogombre, remolatxa, iogurt i suc de llimona és ideal per completar el plat!
Minestra de verdures Becky Lawton
La minestra de verdures és un plat excel·lent, que podeu adaptar al vostre gust. Us proposem que en prepareu una amb patates, pastanaga, espàrrecs, carbassó, carbassa, rave, api i pebrot. Que vagi de gust!
Lasanya de verdures i salmó fresc
Una lasanya molt especial: de verdures i salmó. Prepareu una base d'espinacs, bledes, carbassó, albergínia i pastanaga i intercaleu-la amb els talls de salmó. Un cop muntada, afegiu-hi el sofregit de tomàquet i ceba. Boníssim!
Tàrtar de salmó i alvocat amb tomàquet
Tàrtar de salmó fumat i alvocat amb tomàquet. Poseu el peix i la ceba en un bol i afegiu-hi suc de llimona. Munteu el tàrtar amb tres capes i acabeu-lo amb sèsam i pebre negre!
Carpaccio de xai
El carpacció és una opció senzilla i ben saludable. Talleu els lloms de xai ben fins i afegiu-hi unes làmines de formatge. Escampeu-hi els pinyons per damunt i completeu el plat amb unes fulles d'api. Us llepareu els dits!
Lluç al forn amb moniato i bolets
I per acabar, us proposem que feu una safata de lluç al forn amb moniato o patata i bolets. Acompanyeu les supremes de lluç amb ceba i tomàquet. Afegiu-hi els bolets al vostre gust. Serviu el plat i salpebreu-lo!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: