Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Netegeu bé els moniatos i, sense pelar-los, talleu-los a rodelles.
  2. Netegeu bé els bolets. Si no sabeu com fer-ho, millor que demaneu ajuda a un adult.
  3. Peleu i talleu la ceba a làmines.
  4. En una safata de forn, poseu la ceba i els moniatos. Ruixeu-los amb oli i afegiu-hi un got d’aigua.
  5. Amb l’ajut d’un adult, coeu-ho al forn, a 180 ºC, uns 10 min, i tapat amb paper d’alumini.
  6. Afegiu-hi els bolets i coeu-ho, 10 minuts més, destapat.
  7. Salpebreu-ho i poseu-hi les supremes de lluç. Coeu-ho 15 min més i ja ho podeu servir.

El consell

  • Si ho preferiu, en comptes de fer servir lluç podeu preparar la recepta amb altres tipus de peix. També us quedarà molt bé amb filets de llenguado o de bruixa. Això sí, recordeu que, segons com sigui de gros el peix que heu de coure, us caldrà ajustar els temps de cocció.
  • Si no trobeu moniatos, els podeu substituir sense cap problema per patates. Només us caldrà pelar-les i tallar-les a rodelles.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Mercat de la Terra amb Peix a la Brasa

Si les iniciatives sostenibles i ecològiques són el vostre estil esteu de sort, perquè comença...

21 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto