Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Netegeu bé els moniatos i, sense pelar-los, talleu-los a rodelles.
  2. Netegeu bé els bolets. Si no sabeu com fer-ho, millor que demaneu ajuda a un adult.
  3. Peleu i talleu la ceba a làmines.
  4. En una safata de forn, poseu la ceba i els moniatos. Ruixeu-los amb oli i afegiu-hi un got d’aigua.
  5. Amb l’ajut d’un adult, coeu-ho al forn, a 180 ºC, uns 10 min, i tapat amb paper d’alumini.
  6. Afegiu-hi els bolets i coeu-ho, 10 minuts més, destapat.
  7. Salpebreu-ho i poseu-hi les supremes de lluç. Coeu-ho 15 min més i ja ho podeu servir.

El consell

  • Si ho preferiu, en comptes de fer servir lluç podeu preparar la recepta amb altres tipus de peix. També us quedarà molt bé amb filets de llenguado o de bruixa. Això sí, recordeu que, segons com sigui de gros el peix que heu de coure, us caldrà ajustar els temps de cocció.
  • Si no trobeu moniatos, els podeu substituir sense cap problema per patates. Només us caldrà pelar-les i tallar-les a rodelles.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto