Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Netegeu bé els moniatos i, sense pelar-los, talleu-los a rodelles.
  2. Netegeu bé els bolets. Si no sabeu com fer-ho, millor que demaneu ajuda a un adult.
  3. Peleu i talleu la ceba a làmines.
  4. En una safata de forn, poseu la ceba i els moniatos. Ruixeu-los amb oli i afegiu-hi un got d’aigua.
  5. Amb l’ajut d’un adult, coeu-ho al forn, a 180 ºC, uns 10 min, i tapat amb paper d’alumini.
  6. Afegiu-hi els bolets i coeu-ho, 10 minuts més, destapat.
  7. Salpebreu-ho i poseu-hi les supremes de lluç. Coeu-ho 15 min més i ja ho podeu servir.

El consell

  • Si ho preferiu, en comptes de fer servir lluç podeu preparar la recepta amb altres tipus de peix. També us quedarà molt bé amb filets de llenguado o de bruixa. Això sí, recordeu que, segons com sigui de gros el peix que heu de coure, us caldrà ajustar els temps de cocció.
  • Si no trobeu moniatos, els podeu substituir sense cap problema per patates. Només us caldrà pelar-les i tallar-les a rodelles.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

28 mar

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

29 mar

Taller de pa de llavors i pizzes sense gluten

Sabeu fer pa sense gluten i voleu millorar-ne la tècnica? Voleu resoldre’n els dubtes? En aquest taller...

29 mar

(R)Evolució a la cuina: la revolució del producte

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto