Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i renteu bé les pastanagues i talleu-les a trossos.
  2. Poseu tots els ingredients trossejats al got de la batedora, i bateu-ho fins a tenir una barreja homogènia.
  3. Comproveu-ne el punt de sal i corregiu-lo, si cal.
  4. Serviu-ho, opcionalment, amb trossets de bastonets trencats, dauets de tomàquet...

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: