Pans. Com coure'ls al vostre forn
Mercat / Al cistell
Papaia
Una llaminadura sana
Mercat / Al cistell
Melmelada
Fruita cuita amb sucre
Mercat / Al cistell
Pernil cuit
Rosat i de gust suau
Mercat / Al cistell
Colombo
El curri caribeny
Mercat / Al cistell
Roncal
Formatge navarrès
Mercat / Al cistell
Cabrit
El petit de la família
Mercat / Al cistell
Oli de sèsam
L'oriental
Mercat / Adreces gormandes
Tot un món curull de canelons a Girona
Cannelonia recupera els sabors més tradicionals i n'inventa de molt innovadors per a un plat clàssic
Mercat / Taula de tast
Cinc vins, cinc estrelles
Quatre propostes de la collita 2011 i un vi dolç per a Sant Josep
Mercat / Tant de gust
Gira-sol garapinyats
Dolços berguedans
Mercat / Glop a glop
Vins naturals a la salut dels 'hipsters'
Can Cisa-Bar Brutal descobreix nous públics
Fogons / Bo i sa
Menú de març
Els ingredients d'aquest àpat de Carme Ruscalleda acomiaden el temps d'hivern i saluden la primavera
Fogons
Pans fets a casa
Com coure'ls al vostre forn
Farina, aigua, llevat i sal. Pa. Tan senzill i tan complicat alhora. Un procés ordinari, ancestral, discret. Ens convertim en forners domèstics sense por: totes les peces que veieu en aquest reportatge s'han cuit en un forn casolà de debò!
Fogons
Temporada d'espàrrecs
Els antics egipcis oferien manats d'espàrrecs als déus, mentre que l'emperador Juli Cèsar n'era un gran devorador. Els espàrrecs són un vegetal exquisit, que cal tractar, a la taula i a la cuina, com es mereix. Amb delicadesa i passió.
Fogons / I per postres
'Pizzukies'
Jordi Roca casa pizzes dolçes i 'cookies' per presentar-nos tres versions de les seves 'pizzukies', unes galetes originals
Sortim / Genis del foc
Jaume Saumell
Tall de conill
Tot va començar fa 110 anys en una fonda de poble de Capellades, on els clients feien la partida de dòmino i l’avi Joan oferia un tall de conill i un got de vi per berenar, per 25 cèntims. Ha plogut molt des d’aleshores, però aquest xef, conversador i empàtic, manté intacte, al seu establiment, l’esperit afrancesat dels grans restaurants de tota la vida.
Sortim / A fons
Formatges rars
Catalans i artesans, però també originals i únics. Us mostrem tres exemples de formatges molt curiosos -un serrat fumat, un amb sabor marí i un altre farcit amb ous de truita de riu- que s'elaboren en petites formatgeries del nostre territori. Atreviu-vos a tastar-los!
Sortim / Restaurants
El Llagut
Un restaurant amb vocació de taverna
Sortim / Espais dels lectors
Les altres cremes
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons
Opinió
El porró del 'brunch'
Una defensa de l'esmorzar de forquilla