Sabors d'estiu. Posem a taula els més frescos de l'hort
Mercat / Al cistell
Meló groc
El més dolç i aromàtic
Mercat / Al cistell
Margalló
Cors de palmera
Mercat / Al cistell
Anxova de l'Escala
Els aperitius salats del mar
Mercat / Al cistell
Wasabi
La pasta picant del Japó
Mercat / Al cistell
Mantega de cacauet
Per a entrepans nord-americans
Mercat / Al cistell
Melmelada d'albercoc
Dolçor concentrada
Mercat / Al cistell
Sípia
Més enllà de la tinta
Mercat / Al cistell
Formatge gorgonzola
Un lacti blau originari del nord d'Itàlia
Mercat / Al cistell
Tapa plana
Peça de carn de vacum
Mercat / Al cistell
Xufla
D'Egipte a l'orxata valenciana
Mercat / Adreces gormandes
Una botiga de pagès al Raval de Barcelona
Isabel Rallo fa venda directa de les verdures que el seu marit, Joan Castan, conrea al Baix Llobregat
Mercat / Tant de gust
Vedella Pirinat
Sana i sostenible
Mercat / Taula de tast
Blancs i del Penedès
Vins i caves per a diferents situacions i àpats estiuencs
Mercat / Glop a glop
El xarel·lo no és només blanc
Camp de 2 en vinifica de vermell des de l'any 2007
Fogons / Bo i sa
Menú de juliol
La xef maresmenca enceta l'àpat del mes recomanant-nos dos formatges blaus, artesans i catalans, que heu de tastar.
Fogons
Pebrots
L'amic americà
Van venir del nou món per quedar-se. Ara, en tenim molts i de molts diferents. Aquesta hortalissa d'estiu pot ser una verdura o una espècia, coenta o dolça, però sempre saborosa i adaptable a molts plats del nostre receptari.
Fogons
Canapès
Semblaven viure moments de decadència, però, habituals de festes i celebracions, es resisteixen a desaparèixer i ara es transformen en petites obres d'art gastronòmiques.
Fogons / I per postres...
Oh! Coco...
Contrast de textures, combinació exòtica, presentació sorprenent! Jordi Roca treu el suc més sorprenent a una fruita exòtica.
Sortim / Genis del foc
Jaume Subirós
El Motel
Aquest mes celebrem el primer mig segle del restaurant que va impulsar i reivindicar la renovació de la cuina catalana. Des de fa més de trenta anys, el comanda aquest home ubicu -simultaneja la seva activitat entre el restaurant de Figueres i el de Roses, l'Almadraba- capaç d'atendre alhora els fogons i la sala amb la mitja rialla múrria que tan bé el descriu.
Sortim / A fons
El Bulli, punt i a part
Falta tot just un mes perquè el capítol més fèrtil de la història de la cuina catalana es tanqui. El restaurant de Cala Montjoi, considerat per consens -més enllà de guies i llistes- el millor del món, es converteix en fundació. Ens preguntem quin llegat deixarà. Ferran Adrià no respon.
Sortim / Restaurants
Molí de Xim
L'Ebre català al plat
Sortim / Espai dels lectors
La tòfona d'estiu
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons.
Opinió / Petits fours
1.846 receptes
Adrià tanca El Bulli amb un homenatge a Escoffier