Tomàquets. Receptes amb els més bons de l'any
Mercat / Al cistell
Préssec de Pinyana
Mida gran, color gran i carn forta
Mercat / Al cistell
Rossellona
La competència de les cloïsses
Mercat / Al cistell
Carbassó rondini
Tendre, rodó i molt estiuenc
Mercat / Al cistell
Oli d'Argània
Un luxe artesà, berber i aromàtic
Mercat / Al cistell
Pa d'espelta
La farina dels matrimonis romans
Mercat / Al cistell
Sajolida
L'herba de les olives
Mercat / Al cistell
Arròs verd
El vietnamita més atractiu
Mercat / Al cistell
Fideu 'soba'
La pasta de fajol japonesa
Mercat / Al cistell
Amaretto
El licor d'ametlla
Mercat / Al cistell
Aviram de qualitat
La família Capdevila fa cent anys que s'hi dedica
Mercat / Adreces gormandes
Els sabors, les aromes i els colors de Girona
La parada del mercat de Sant Feliu de Guíxols Made in Girona ofereix la varietat del paisatge i de la cuina locals
Mercat / Tant de gust
Delícies de l'Ànec
El foie de secà
Mercat / Taula de tast
Cerveses
Cinc birres catalanes per refrescar-nos aquest estiu
Mercat / Glop a glop
Vins sense complexos a l'abast de tothom
El celler Alemany & Corrio segueix un camí propi
Fogons / Bo i sa
Menú d'agost
El fort de l'estiu esclata de colors en un àpat refrescant que aposta radicalment pels productes propis de la temporada.
Fogons
Tempura
Tant si va ser Marco Polo com els portuguesos els qui van dur a l'Orient la tècnica de fregir els arrebossats per immersió, el fet és que ha estat un viatge d'anada i tornada. Després de triomfar al Japó, Europa la redescobreix ara.
Fogons
Tomàquets
Buits, plens, d'amanir, madurs o per sucar el pa. És una de les hortalisses més versàtils, que ara reivindica les varietats més antigues com a contrapunt als exemplars insípids que han conquerit el mercat.
Fogons / I per postres
Gelatines
El més jove dels germans d'El Celler de Can Roca ens porta a taula, aquest mes, les llaminadures més estantisses.
Sortim / Genis del foc
David Solé
Barquet
Poc s'imaginava la iaia Angeleta que el seu Bar Quet continuaria navegant mig segle després, amb els néts, els dos germans David i Fidel Solé. La cuina tradicional de Tarragona, amb l'omnipresent romesco, la recuperació de plats tradicionals amb un punt de novetat i l'aposta per una gastronomia de temporada marquen el camí a seguir per mantenir l'esperit popular.
Sortim / A fons
La cuina del delta de l'Ebre
Instal·lats en l'aiguabarreig, els habitants d'aquest tros de Catalunya han bastit, al llarg dels segles, un receptari tan únic com el paisatge que els envolta. Ens hi desplacem per tastar-hi arrossos, anguiles, musclos, ostres i altres peculiaritats que no trobareu enlloc més.
Sortim / Restaurants
Cal Jet
El nou restaurant de muntanya
Sortim / Espais dels lectors
Sopes fredes
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons.
Opinió / Petits fours
Excel·lència industrial
La bona indústria també pot fer bon producte