Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Revista CUINA

Portada Cuina 147
Cuina núm. 147. Juny 2013

Pizza. Prepareu-la com si fóssiu italians

En aquest número

MERCAT / AL CISTELL

Albercoc

El sabor de la fruita d'estiu conreada a les terres de ponent

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

MERCAT / AL CISTELL

Fonoll

Una espècia de sabor anisat

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

MERCAT / AL CISTELL

Pollastró

Quatre racions ben tendres

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

MERCAT / AL CISTELL

Moixernó sec

El bolet imprescindible del fricandó

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

MERCAT / AL CISTELL

Oliva farcida

D'anxova i més

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

MERCAT / AL CISTELL

Seitons

Ben envinagrats, deliciosos!

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

MERCAT / AL CISTELL

Aigua amb gas

Bombolles amb un punt àcid

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

MERCAT / AL CISTELL

Canonges

L'herba dels monestirs

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

MERCAT / AL CISTELL

Paté

De la Vall d'Aran

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

MERCAT / ADRECES GORMANDES

Per omplir un rebost berguedà al 100%

Més de sis dècades després, Queviures Tort, a Cal Rosal, conserva el nom i l'essència dels inicis

Laura Callao (text), Enrique Marco (fotografia)

MERCAT / TANT DE GUST

Mas Marcè

D'ovella ripollesa

Josep Sucarrats (text), Xevi F. Güell (fotografia)

MERCAT / TAULA DE TAST

Cinc vins per a tot un àpat

Un vi envellit, un de disseny, un per a agosarats, un cava i un vi dolç

Àngel Garcia Petit (text), Casa Bardella (fotografia)

MERCAT / GLOP A GLOP

Barberà de la Conca homenatja el seu raïm

La Festa del Trepat uneix vi i art a finals de juny

Ferran Caldés (text)

FOGONS / BO I SA

Menú de juny

Amb aquest àpat, Carme Ruscalleda ens transporta del Japó a les nostres platges en un viatge ple de sabors

Carme Ruscalleda (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

FOGONS

Pizza

La napolitana més autèntica

Marco Bozzer (text), Giovanna Peracchia (receptes), Becky Lawton (fotografia), Adrián Geralnik (cuina), Míriam Rapado (estilisme)

FOGONS

Sals

S'ha fet servir de moneda, se n'ha fet contraban, ha provocat lluites i ha fet trontollar imperis. La sal és molt més que un potenciador del sabor i un mitjà de conservació. T'ensenyem a condimentar-la per gaudir-ne al màxim.

Marta Carnicero (text), Pep Nogué (receptes), Food Photos Cristina Rivarola (fotografia), Roser Domingo i Cuca Rosés (cuina i estilisme)

FOGONS / I PER POSTRES...

Chutneys

Mango, pinya i poma. Jordi Roca ens ofereix tres propostes a base d'aquestes confitures agredolces d'aire oriental. Delecteu-vos-hi!

Jordi Roca (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia), Miriam Rapado (estilisme)

SORTIM / GENIS DEL FOC

Jordi Garrido

Mas de Torrent

Després d'una trajectòria prou intensa de guanyar talent i experiència a la ciutat d'on és originari, Xàtiva, Jordi Garrido fa un any que cuina a l'Empordanet, fidel a una gastronomia del tot lligada amb el territori. Un tipus de cuina que, reconeix, el fa feliç i el remet a uns paisatges d'infantesa curulls d'herbes silvestres, hortalisses i altres sabors valencians.

Xavier Sust (text), Enrique Marco (fotografia)

SORTIM / A FONS

La pàtria del vermut

Què té a veure el mític 'Reus, París, Londres' amb la beguda més habitual dels aperitius? I Hipòcrates? Per què al Camp de Tarragona s'ha mantingut el costum de fer el vermut? Us responem aquestes i altres preguntes mentre tastem unes tapes amb un bon got de vermut!

Montse Virgili (text), Enrique Marco (fotografia)

SORTIM / RESTAURANTS

Casa Nostra

Accent vegetal amb sabors de proximitat

Josep Sucarrats (text)

SORTIM / ESPAI DELS LECTORS

Peix blau, greix melós!

Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons.

OPINIÓ / PETITS FOURS

El tretze: un bon número

L'experiència vital dels tres germans Roca

Salvador Garcia-Arbós (text)

Receptes

Dashi de romesco i bastons de fruita seca

Carme Ruscalleda

Coca jurvert, sardines i cirera

Carme Ruscalleda

Rellom de porc, carbassó i tomàquet

Carme Ruscalleda

Pastanaga, maduixes, mel i mató

Carme Ruscalleda

Pizza amb tonyina marinada, burrata i 'pomodori' caramel·litzats

Giovanna Peracchia

Pizza d'estiu amb carbassó, albergínia, pebrot i formatge fumat

Giovanna Peracchia

Pizza amb tàrtar mediterrani de filet de vedella i ruca

Giovanna Peracchia

Pizza dolça amb xocolata i fruita vermella

Giovanna Peracchia

Sopeta de cacau amb gelat de llet d'ovella i sal de tòfona

Pep Nogué

Cebiche de gambes vermelles amb alvocats i sal d'espècies

Pep Nogué

Timbal de pera amb fetge gras d'ànec i amanida de ruca

Pep Nogué

Llom de xai amb suc de pebrots escalivats i sal fumada

Pep Nogué

Cassoleta de chutney de mango

Jordi Roca

Milfulls de pinya

Jordi Roca

Milfulls de poma

Jordi Roca

Arròs amb pèsols i cloïsses

Delicooks

Verdures de primavera, popets, brou de verdures i herbes aromàtiques

Jordi Garrido

Un estofat mariner

Restaurant Cullera de Boix

Últims números publicats

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto