Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Revista CUINA

Portada Cuina 153
Cuina núm. 153. Novembre 2013

Bolets. Amb receptes 100% berguedanes

En aquest número

Torna el 2x1

Regalem 30 vals de descompte per a 30 grans restaurants catalans

Mercat / Al cistell

Ametlla

És temps de panellets

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Caqui

Fruita a cullerades

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Massapà

Un farciment llaminer

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Bruixa

Un peix que no fa gens de por

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Rovelló

Un clàssic boletaire

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Petxina de pelegrí

El marisc del Camí de Santiago

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Ratafia

El licor més nostrat

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Col xinesa

Un toc exòtic saludable

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Cigronets de l'Alta Anoia

Un llegum recuperat pels pagesos del terirtori que, als fogons, és ideal per fer amanides i guisats

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Adreces gormandes

Un trencadís xocolater al centre de Barcelona

Brescó permet degustar més de 350 varietats de xocolata en un espai agradable i ple d'història

Carme Melià (text), Enrique Marco (fotografia)

Mercat / Tant de gust

Làctics solidaris des de les Garrigues

Ferran Caldés (text), Enrique Marco (fotografia)

Mercat / Taula de tast

Un 4 x 4 vinícola

Quatre grans negres de quatre DO i un cava ecològic

Àngel Garcia Petit (text), Casa Bardella (col·laboradora)

Mercat / Glop a glop

Ratafia i destil·lats amb pedigrí osonenc

La família Bosch fa més d'un segle que n'elabora

Ferran Caldés (text), Mariona Villavieja (fotografia)

Fogons / Bo i sa

Menú de novembre

En aquest àpat de tardor la pularda hi posa la carn

Carme Ruscalleda (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Fogons

Bolets

Sala de Berga: el temple del bolet

El xef del restaurant Sala de Berga passa el relleu a la seva filla Isabel.

Xavier Rossiñol (text), Becky Lawton (fotografia), Miquel Isabel Màrquez (receptes), Miriam Rapado (estilisme), Enrique Marco (retrat)

Fogons

Olis de les Garrigues

Els plats del país de l'arbequina

Bufen nous aires als oliverars d'aquest territori gràcies a una nova generació de pagesos intrèpids que aposten per productes d'autor i d'origen singular. Us proposem dur als fogons les delicadeses de l'olivera.

Francesc Castro (text), Josep Lladonosa (receptes), Food Photos / Cristina Rvarola (fotos), Marian Montoro (cuina i estilisme), Azul Tierra (atrezzo)

I per postres

Tardorencs...

'Brownie' és el color de la tardor

Jordi Roca aprofita per seduir-nos amb tres pastissos de xocolata

Jordi Roca (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia), Miriam Rapado (estilisme)

Sortim / Genis del foc

Un àpat al Gresca

Ens entaulem amb el xef Rafa Peña

Com promovia l'anunci, Rafa Peña és d'aquella generació de joves sobradament preparats, que han estat capaços de tirar endavant en un moment ple de dificultats.

Xavier Sust (text), Enrique Marco (fotos)

Sortim / Espai dels lectors

L'alternativa als panellets

Pep Nogué ens revela els secrets per triomfar als fogons

Pep Nogué (text)

Sortim / Restaurants

Restaurant l'Ó

La proposta prometedora de Jordi Llobet

Josep Sucarrats (text), Mariona Villavieja (foto)

Receptes

Croquetes de remolatxa i formatge

Carme Ruscalleda

Paella vegetal socarrada

Carme Ruscalleda

Bunyols de bacallà

Josep Lladonosa

Amanida de rap a l'estragó

Josep Lladonosa

Canelons de pularda i ceps

Carme Ruscalleda

Rap amb crema de marisc

Fideus de porc, verdures i bolets

Rafa Peña

Tonyina amb wok de verdures

Xavier Matarrodona

Orada al forn a l'oli d'oliva

Josep Lladonosa

La cassola de tros de Juneda

Josep Lladonosa

Escudella de barreja de bolets amb carn d'olla

Miquel i Isabel Màrquez

Llenegues amb turbot i verdures cruixents

Miquel i Isabel Màrquez

Tres petits plaers del bosc

Miquel i Isabel Màrquez

Postres de moniato i vainilla

Carme Escudella

Brownie de xocolata amb llet i groselles

Jordi Roca

Brownie de xocolata i nous

Jordi Roca

Brownie de xocolata blanca

Jordi Roca

Trompetes de la mort amb fruites, mel i iogurt de cabra

Miquel i Isabel Màrquez

Últims números publicats

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto