Consells de cuina La Vanguardia

Revista

Portada Cuina 211
Cuina núm. 211. Gener 2018

Bon any verd! Propòsits sans i saborosos per al 2018

En aquest número
Home dels Nassos

Per fer boca / Gastropistes

Passejant per Sants

Aquest mes només ha calgut que voltéssim pel costat de la redacció per descobrir deu llocs recomanables d'un barri gastronòmicament emergent.

text: Ferran Caldés / il·lustració: Nik Neves

home

Per fer boca / Taula reservada

Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

El restaurant Marimorena és un oasi al mig de Sant Boi de Llobregat

text: Josep Sucarrats / foto: Enrique Marco

Osaka

Per fer boca / Postal gastronòmica

El paradís nipó dels 'foodies'

Si Tòquio és la ciutat amb més restaurants del món, Osaka, la segona ciutat en nombre d'habitants del Japó, és la ciutat on es pot menjar més bé a bon preu.

Text i foto: Ferran Caldés / Il·lustració: Thinkstockphotos

Xef de La Boscana

Per fer boca

La Boscana

Aquest racó únic del Pla d'Urgell amaga La Boscana, el gastronòmic de la família Castanyé, ben coneguda a la comarca: pocs urgellencs no han menjat als seus restaurants.

text: Xavier Sust / foto: Enrique Marco

Josep Belmonte

Per fer boca / Gent de mar

"Hem pogut resseguir una part de la història de la cuina del país"

Més de mil receptes manuscrites que són un reflex de la cuina de principis del selge XX.

text: Ferran Caldés / foto: Enrique Marco

Gourmet vs. Foodie

Per fer boca / Gurmet VS foodie

Receptes de paper

Els receptaris amb paper i la seva supervivència davant l'era digital 2.0

foto: Enrique Marco

A la cuina

Menú de gener

Un mes costerut, però gastronòmicament molt interessant. Deixeu enrere els àpats copiosos de les festes i assaboriu l'any nou amb plats saludables i plens de matisos

recepta: Francesc Murgadas / foto: Anna García Frigola / cuina: Beatriz de Marcos

A la cuina / El xef a casa

Un còctel fred i calent

Ho fa amb Carles Bonnin i preparen una combinació apta nomésper als paladars més atrevits

recepta i cuina: Carles Bonnin / foto: Enrique Marco

Farcellets

A la cuina

Bon any verd!

La carxofa, una hortialissa amb provitamina A i vittamines del grup B té un sabor dolç que no es troba gairebé en cap altra del món. I la bleda, una delícia nutricional amb calci, fòsfor i coure

text: Adam Martín / receptes: David Caballero / foto: Ajj Estudi / cuina: Jani Paasikoski / estilisme: Natalia Mazzarella

Carme Ruscalleda

A la cuina / Master class

Confitats

La xef Carme Ruscalleda ens dóna les claus per saber-ho tot del confitat i poder fer-ne a casa.Preneu nota!

recepta i cuina: Carme Ruscalleda / foto: Becky Lawton

Cinnamon roll

A la cuina

Cinnamon roll

Tot plegat per descobrir els secrets d'uns pastissets enrotllats amb glacejat que s'han convertit en la sensació ensucrada de mig món. I a Barcelona hem trobat un lloc on us podreu deixar seduir pels 'cinnamon rolls'!

text: Ferran Caldés / foto: Mariona Villavieja

Sopa índia

A la cuina / Plaers saludables

Sa però amb molt de gust

text: Núria Coll

Cases de menjars

A la cuina

Cases de menjars

Text: redacció / foto: Enrique Marco

Tribut de Barcelona

Al celler

L'hivern també és bon temps per fer el vermut

Text: Josep Sucarrats

Ampolla Finca Can Martí

El celler / Tria de tres

Que no hi hagi festa sense cava

text: Àngel Garcia Petit

Al celler / Remena, nena!

Descobrim el Yucatan amb la família del cua de gall

text: Mar Calpena / foto: Enrique Marco

Al rebost / El decàleg

Foie gras

text: David Caballero / foto: Anna Garcia Frigola

Salmó

Al rebost

Tria bé!

text: Ferran Caldés / foto: Thinkstock

Ceràmica de Verdú

Al rebost / Tant de gust

Ceràmica de verdú

text: Ferran Caldés / foto: Enrique Marco

Sanmartí

Al rebost / L'adreça

El nou temple de les bones carns

Porro

Al rebost / L'hort a casa

El fred arriba amb el porro

Al rebost / Museu de la Vida Rural

El baster, el sastre dels animals de tir

Broqueta de raïm

Al rebost / És fàcil!!!

Broqueta de raïm amb cava

Al rebost

L'enciclopèdia dels 'Tips'

text: Paula Molés

Receptes

Xopet de panses

Canapès de patata i formatge

Peix amb curri de verdures

Vieires amb verdures

Torre de pinya

Pastís de pasta fil·lo, bròquil i salmó

Còctel Carles Bonnin

Amanida d'espinacs amb carbassa i arròs integral

Rotlles de bledes amb gambes

Costelles de porc duroc confitades

Pasta amb pesto de kale, albergínia i tomàquets

Cinnamon roll

'Masoor Dal' sopa índia de llenties vermelles

Arròs de capipota i llagostins

Mandonguilles amb sípia

Peus de porc amb vi ranci

Bacallà a la llauna

Confit de pota blava, moniato, prunes i vermut Tarrida

Tortell de pasta choux amb crema

Tortell de pasta de full amb nata

Tortell de brioix amb massapà

Últims números publicats

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto