Troba la teva recepta

Les receptes més vistes del 2018

Recopilem els plats que més heu consultat al llarg de l'any

03/01/2019
01 Panellets

Panellets

Panellets

Un clàssic! Les receptes lligades al calendari festiu del nostres país sempre estan entre les més vistes. La mona de Pasqua, el tortell de Reis, la crema de Sant Josep... Aquest 2018, en el 'top 10' hi ha dues receptes de panellets, aquesta que encapçala el rànquing, i aquesta altra de Gemma Clofent, en què la pastissera ens dóna uns consells perquè ens quedin perfectes.

02 Fideus a la cassola amb salsitxes

Fideus a la cassola amb salsitxes

Fideus a la cassola

De receptes de fideus a la cassola en tenim unes quantes, però aquesta de les Cuineres de Sils és la que més ha triomfat.

03 Pastís de formatge

Pastís de formatge

Pastís de formatge

Les postres no podien faltar en aquest 'top 10'. Les primeres de la llista, aquest pastís de formatge fet de Philadelphia, quark o mató. També de les Cuineres de Sils.

04 Canelons

Canelons Thinkstock

Canelons de rostit de l'àvia Conxita

Tot i que aquesta recepta només es consulta pels volts de Nadal, sempre apareix en el rànquing de plats més consultats. I, és clar, també és la recepta més vista del nostre especial de Nadal.

05

Paella de marisc

De tots els arrossos que trobareu al nostre web, el que més triomfa és aquesta paella amb gambes, escamarlans, llagostins, sípia, musclos i cloïsses.

06 Vedella amb bolets

Vedella amb bolets

Vedella amb bolets

Sembla que aquest 2018 ha estat l'any de les Cuineres de Sils. Seu és, també, aquest estofat fet amb vedella i bolets.

07 Amanida de llenties

Amanida de llenties Becky Lawton

Amanida de llenties

Els llegums us agraden, tant si us els proposem en plats calents com freds, com aquesta amanida de llenties de Becky Lawton.

08 Coradella de Molins de Rei

Coradella de Molins de Rei Mariona Villavieja

Coradella de Molins de Rei

Una doble sorpresa. Ja ens va sorprendre quan aquest plat de traginers típic de Molins de Rei (Baix Llobregat) es va convertir en El Plat Favorit dels Catalans 2018. I ara ens torna a sorprendre en veure que, a més, s'ha colat entre les receptes més vistes de l'any.

09 La clàssica crema catalana

La clàssica crema catalana

Crema catalana

Aquest cas confirma el que us dèiem al principi quan parlàvem dels panellets. I de totes les receptes que tenim d'aquesta crema, us ha agradat la més clàssica.

10 Bacallà amb samfaina

Bacallà amb samfaina

Bacallà amb samfaina

El bacallà és un dels peixos que més us agrada. Aquesta preparació és, a més, una de les receptes més clàssiques fetes amb aquest peix. I sabeu què? Doncs que també és de les Cuineres de Sils.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto