Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu les verdures. Peleu i talleu la ceba a tires. Renteu el pebrot vermell i el verd i trossegeu-los de la mateixa manera. 
  2. Renteu l’albergínia i el carbassó, talleu-los a rodelles i saleu-los. Finalment, peleu i tritureu els tomàquets. 
  3. Escorreu el bacallà, que teníeu en remull, traieu-ne les espines, arrebosseu-lo amb farina i fregiu-lo lleugerament. Seguidament, passeu-lo a una cassola de fang. 
  4. Sofregiu la ceba a la paella on heu fregit el bacallà i, una vegada estigui tova, afegiu-hi els pebrots, el carbassó i l’albergínia, aquests dos darrers escorreguts prèviament. Sofregiu-ho a foc lent, i finalment afegiu-hi el tomàquet. 
  5. Deixeu-ho coure 15 min, i en acabat poseu-ho per sobre del bacallà i deixeu-lo coure una estona més. Tasteu-ho i, si cal, rectifiqueu-ho de sal.

Amb la col·laboració de:

logos penedesok 2

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto