Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu una cassola al foc amb oli i feu-hi rossejar la costella, feta a talls petits.
  2. Retireu-la i, a la mateixa cassola, feu un sofregit amb la ceba i l’all ben picats, el pebrot a trossets i, finalment, el tomàquet pelat i esmicolat ben fi.
  3. Deixeu que es confiti bé i afegiu-hi la costella, els fideus i el brou calent, fins que siguin cuits, de 15 a 20 min. Tasteu-ho de sal. Han de quedar una mica sucosos. 

El consell

Aquest és un plat ben senzill i econòmic. Això no vol dir que no hi pugueu afegir el que vulgueu: salsitxes, pèsols, etc. També, no cal dir-ho, es pot fer el mateix amb peix, o bé amb els dos components. Una altra variant és fer, per un costat, el sofregit amb la costella, i, per l’altre, els fideus bullits a part, i quan ja siguin cuits afegir-ho tot plegat i deixar-ho un xic de temps plegat, rectificant-ho de sal segons el gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

18-21 gen

Fira de l’Oli i les Garrigues 2019

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 55 anys, s’hi celebra la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto