Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu una cassola al foc amb oli i feu-hi rossejar la costella, feta a talls petits.
  2. Retireu-la i, a la mateixa cassola, feu un sofregit amb la ceba i l’all ben picats, el pebrot a trossets i, finalment, el tomàquet pelat i esmicolat ben fi.
  3. Deixeu que es confiti bé i afegiu-hi la costella, els fideus i el brou calent, fins que siguin cuits, de 15 a 20 min. Tasteu-ho de sal. Han de quedar una mica sucosos. 

El consell

Aquest és un plat ben senzill i econòmic. Això no vol dir que no hi pugueu afegir el que vulgueu: salsitxes, pèsols, etc. També, no cal dir-ho, es pot fer el mateix amb peix, o bé amb els dos components. Una altra variant és fer, per un costat, el sofregit amb la costella, i, per l’altre, els fideus bullits a part, i quan ja siguin cuits afegir-ho tot plegat i deixar-ho un xic de temps plegat, rectificant-ho de sal segons el gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

08-24 mar

7è Encarxofa't

A Cambrils, al març, ens conviden a assaborir les seves carxofes, un producte de l’horta cambrilenca...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

14-24 mar

2n Festival Gastronòmic Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les portes als 18 restaurants que participen en la segona edició...

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto