Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu una cassola al foc amb oli i feu-hi rossejar la costella, feta a talls petits.
  2. Retireu-la i, a la mateixa cassola, feu un sofregit amb la ceba i l’all ben picats, el pebrot a trossets i, finalment, el tomàquet pelat i esmicolat ben fi.
  3. Deixeu que es confiti bé i afegiu-hi la costella, els fideus i el brou calent, fins que siguin cuits, de 15 a 20 min. Tasteu-ho de sal. Han de quedar una mica sucosos. 

El consell

Aquest és un plat ben senzill i econòmic. Això no vol dir que no hi pugueu afegir el que vulgueu: salsitxes, pèsols, etc. També, no cal dir-ho, es pot fer el mateix amb peix, o bé amb els dos components. Una altra variant és fer, per un costat, el sofregit amb la costella, i, per l’altre, els fideus bullits a part, i quan ja siguin cuits afegir-ho tot plegat i deixar-ho un xic de temps plegat, rectificant-ho de sal segons el gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto