Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Poseu una cassola al foc amb oli i feu-hi rossejar la costella, feta a talls petits.
  2. Retireu-la i, a la mateixa cassola, feu un sofregit amb la ceba i l’all ben picats, el pebrot a trossets i, finalment, el tomàquet pelat i esmicolat ben fi.
  3. Deixeu que es confiti bé i afegiu-hi la costella, els fideus i el brou calent, fins que siguin cuits, de 15 a 20 min. Tasteu-ho de sal. Han de quedar una mica sucosos. 

El consell

Aquest és un plat ben senzill i econòmic. Això no vol dir que no hi pugueu afegir el que vulgueu: salsitxes, pèsols, etc. També, no cal dir-ho, es pot fer el mateix amb peix, o bé amb els dos components. Una altra variant és fer, per un costat, el sofregit amb la costella, i, per l’altre, els fideus bullits a part, i quan ja siguin cuits afegir-ho tot plegat i deixar-ho un xic de temps plegat, rectificant-ho de sal segons el gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 261

UN ESTIU PER MENJAR-TE'L

  • Plats del mes
  • Mariano Gonzalvo

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto