Troba la teva recepta

Preparació

  1. Fregiu el pulmó i el cor tallats a daus en una cassola amb oli i reserveu-ho.
  2. En el mateix oli, fregiu el fetge i la sang, tallats a daus, i reserveu-ho.
  3. En el mateix oli, feu un sofregit amb l’all, la ceba, el tomàquet, el llorer i la farigola.
  4. Afegiu-hi el vi i deixeu-lo reduir.
  5. Afegiu-hi la farina i deixeu-la coure 2 min, tot remenant-ho. 
  6. Mulleu-ho amb aigua, afegiu-hi els pulmons i el cor, i deixeu-ho que vagi coent lentament.
  7. Quan estigui tou, afegiu-hi el fetge i la sang i ho deixeu coure tot junt un moment més.
  8. Poseu-ho a punt de sal i pebre.
  9. Serviu-ho acompanyat d’allioli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 feb

Taller de postres amb te matxa

És difícil resistir-se a les postres, i més quan aquestes estan fetes amb un aliment amb tantes...

19 feb

Taller de risottos vegans

L’essència d’un risotto és el seu caràcter cremós que s’aconsegueix utilitzant...

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

23-24 feb

Fira de la Mel 2019

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto