Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Fregiu el pulmó i el cor tallats a daus en una cassola amb oli i reserveu-ho.
  2. En el mateix oli, fregiu el fetge i la sang, tallats a daus, i reserveu-ho.
  3. En el mateix oli, feu un sofregit amb l’all, la ceba, el tomàquet, el llorer i la farigola.
  4. Afegiu-hi el vi i deixeu-lo reduir.
  5. Afegiu-hi la farina i deixeu-la coure 2 min, tot remenant-ho. 
  6. Mulleu-ho amb aigua, afegiu-hi els pulmons i el cor, i deixeu-ho que vagi coent lentament.
  7. Quan estigui tou, afegiu-hi el fetge i la sang i ho deixeu coure tot junt un moment més.
  8. Poseu-ho a punt de sal i pebre.
  9. Serviu-ho acompanyat d’allioli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: