Menú de la semana del 8 al 14 de marzo

CUINA.CAT

05/03/2021
01 Filet de gall dindi amb herbes provençals

Filet de gall dindi amb herbes provençals Becky Lawton

02 Espaguetis de carbassó amb llagostins

Espaguetis de carbassó amb llagostins

03 Daus de 'porchetta' amb puré de patates a la llimona i salsa de vi Marsala

Daus de 'porchetta' amb puré de patates a la llimona i salsa de vi Marsala

04 Amanida Cèsar amb rosetes de Tête de Moine AOP

Amanida Cèsar amb rosetes de Tête de Moine AOP

06 Carrabiners confitados

Carrabiners confitados Becky Lawton

Sábado

 

07 Arroz con conejo y verduras en 'cocotte'

Arroz con conejo y verduras en 'cocotte'

Domingo

© Som * La cultura de tots. Todos los derechos reservados. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Con la colaboración de: