Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu i ratlleu el gingebre i barregeu-lo amb la salsa de soja.
  2. Marineu les vieires amb aquesta salsa, uns 20 min, a temperatura ambient.
  3. Bulliu la carbassa pelada i trossejada.
  4. Quan la carbassa estigui ben cuita, coleu-la i tritureu-la amb l’ajuda d’una batedora; afegiu-hi la mantega i salpebreu-ho. Tritureu-ho uns segons més i reserveu-ho calent.
  5. Feu les vieires a la planxa amb unes gotes d’oli d’oliva. Quan siguin rosses, gireu-les i acabeu la cocció procurant que al centre quedin poc fetes. Si les voleu més fetes, podeu acabar-les al forn a 200 ºC.
  6. Serviu les vieires acompanyades d’una cullerada de puré de carbassa i una branqueta de cibulet.

Més receptes amb Peix i marisc

Fals risotto de bacallà Ràpida i senzilla

Fals risotto de bacallà

Per Suquet de l'Almirall

30 minuts

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

25 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

26 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

27 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto