Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 8 al 14 de març

Unes quantes propostes per als àpats de la setmana

CUINA.CAT

05/03/2021

Una setmana més, d'un març que us portarà receptes per alegrar-vos el dia amb una dieta equilibrada i amb productes de temporada. 

01 Filet de gall dindi amb herbes provençals

Filet de gall dindi amb herbes provençals Becky Lawton

02 Espaguetis de carbassó amb llagostins

Espaguetis de carbassó amb llagostins

03 Daus de 'porchetta' amb puré de patates a la llimona i salsa de vi Marsala

Daus de 'porchetta' amb puré de patates a la llimona i salsa de vi Marsala

04 Amanida Cèsar amb rosetes de Tête de Moine AOP

Amanida Cèsar amb rosetes de Tête de Moine AOP

05 Filet farcit

Filet farcit

06 Carrabiners confitats

Carrabiners confitats Becky Lawton

07 Arròs amb conill i verdures a la cocota

Arròs amb conill i verdures a la cocota

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: