CUINA.CAT
05/03/2021Una setmana més, d'un març que us portarà receptes per alegrar-vos el dia amb una dieta equilibrada i amb productes de temporada.
Filet de gall dindi amb herbes provençals Becky Lawton
Primer plat: Amanida de pera amb formatge brisat i 'crumble' d'avellanes
Segon plat: Filet de gall dindi amb herbes provençals
Postres: Pomes amb mel
Espaguetis de carbassó amb llagostins
Primer plat: Espaguetis de carbassó amb llagostins
Segon plat: Salmó al forn amb salsa de taronja
Postres: Pastís gelat de mango
Daus de 'porchetta' amb puré de patates a la llimona i salsa de vi Marsala
Segon plat: Daus de 'porchetta' amb puré de patates a la llimona i salsa de vi Marsala
Amanida Cèsar amb rosetes de Tête de Moine AOP
Segon plat: Stroganoff vegetarià
Postres: Refrescant de préssec amb gelat de festucs
Filet farcit
Primer plat: Amanida freda de fideus soba
Segon plat: Filet farcit
Carrabiners confitats Becky Lawton
Primer plat: Carrabiners confitats
Segon plat: Canelons de peix
Postres: Poma caramel·litzada, 'crumble' i gelat de vainilla
Arròs amb conill i verdures a la cocota
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: