Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la poma caramel·litzada: peleu i talleu a daus les pomes i salteu-les amb la mantega, el sucre i la canyella. 
  2. Per al crumble: barregeu tots els ingredients i mescleu-los sense pastar-los fins que aconseguiu grumolls de massa. 
  3. Per als xips de poma: peleu i lamineu la poma. Bulliu l’aigua i el sucre fins a fer un xarop. Deixeu-ho refredar. Passeu les làmines de poma per l’almívar i, en un paper de forn, enforneu-les 1 h a 80 ºC. Reserveu-les en un recipient hermètic. 
  4. Muntatge: ompliu una cassoleta amb poma caramel·litzada i empolseu-la amb crumble. Feu-ho coure al forn 15 min a 180 ºC. Serviu-ho tebi amb gelat de vainilla (compreu-lo bo i fet) i xips de poma.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto