Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la poma caramel·litzada: peleu i talleu a daus les pomes i salteu-les amb la mantega, el sucre i la canyella. 
  2. Per al crumble: barregeu tots els ingredients i mescleu-los sense pastar-los fins que aconseguiu grumolls de massa. 
  3. Per als xips de poma: peleu i lamineu la poma. Bulliu l’aigua i el sucre fins a fer un xarop. Deixeu-ho refredar. Passeu les làmines de poma per l’almívar i, en un paper de forn, enforneu-les 1 h a 80 ºC. Reserveu-les en un recipient hermètic. 
  4. Muntatge: ompliu una cassoleta amb poma caramel·litzada i empolseu-la amb crumble. Feu-ho coure al forn 15 min a 180 ºC. Serviu-ho tebi amb gelat de vainilla (compreu-lo bo i fet) i xips de poma.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 nov

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto