Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les pomes i retireu-ne el cor. Talleu-les a rodelles transversals de 0,5 cm de gruix, amb la mandolina o un ganivet, i regueu-les amb el suc de la llimona espremuda.
  2. Poseu 200 ml d’aigua a bullir amb la mel, la canyella, l’anís i els grans de pebre esberlats. Quan hagi arrencat el bull, escalfeu-hi les rodelles de poma 2 min; apagueu el foc i deixeu-ho entebeir.
  3. Talleu vuit discos de pasta fil·lo.
  4. Foneu la mantega, unteu-hi els discos de pasta i ajunteu-los de dos en dos, superposant-los.
  5. Coeu-los al forn calent, a 200 ºC, fins que es daurin.
  6. Poseu-los als plats de postres i disposeu-hi al damunt les rodelles de poma escorregudes, amb una mica de canyella en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: