Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Deixeu les patates amb la pela ben neta i talleu-les a rodanxes d’1 cm de gruix.
  2. Poseu-les en una safata de forn, poseu-hi la mantega i salpebreu-ho. Afegiu-hi la cullerada d’herbes fresques provençals i mescleu-ho tot.
  3. Coeu-les al forn a 180 oC.
  4. Salpebreu els filets de gall dindi i afegiu-hi les herbes provençals seques i un raig d’oli d’oliva. Unteu bé  la carn per totes les parts i deixeu-la reposar durant 10 min.
  5. Afegiu els filets a la safata de les patates (quan hagin passat uns 20 min), mulleu-ho amb el moscatell i deixeu-ho coure 25 min més al forn, fins que la carn estigui cuita i les patates també.
  6. En un plat pa, poseu un llit de patates i a sobre acomodeu-hi mig filet de gall dindi per persona, tallat a llenques fines.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: