Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Torreu els pinyons lleugerament en una paella sense oli, remenant-los.
  2. Peleu la ceba i piqueu-la.
  3. Peleu el tomàquet, retireu-ne les llavors i trossegeu-lo.
  4. Enrossiu la ceba amb una mica en oli; afegiu-hi el tomàquet i la farigola; salpebreu-ho. Deixeu-ho coure uns minuts i, al final, incorporeu-hi els pinyons i l’alfàbrega picada.
  5. Salpebreu el filet i passeu-lo uns 5 min per la paella a foc mitjà, per daurar-lo superficialment. Poseu-lo en un plat i desglaceu la paella amb una mica d’aigua; reserveu-ne el suc que obtingueu.
  6. Talleu el filet al llarg i en horitzontal, per la meitat, com si féssiu un llibret. Farciu-lo amb el preparat de verdures, lligueu-lo i poseu-lo en una safata de forn, regueu-lo amb una mica d’oli, el suc recuperat i el vi blanc.
  7. Coeu-ho al forn calent, a 180 ºC, 25-30 min, gireu-lo dos o tres cops.
  8. Tapeu la safata amb paper d’alumini i deixeu-ho reposar uns minuts abans de servir el filet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 nov

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto