Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa de creps: amb l’ajuda d’una batedora tritureu la Beguda d’Arròs amb Cacau Nomen juntament amb la farina, els ous, l’oli i un pessic de sal.
  2. Deixeu reposar la massa a la nevera durant una hora.
  3. Unteu una crepera o una paella antiadherent amb una fina capa de mantega.
  4. Poseu una mica de massa a la paella o crepera i deixeu-ho coure uns minuts.
  5. Doneu la volta a la crep i coeu-la per l’altre cantó.
  6. Repetiu l’operació fins acabar amb tota la massa de les creps.
  7. Per a la fruita caramel·litzada: peleu i talleu a daus petits les pomes i les peres. Per tal que no s’oxidi la fruita i per donar-li un toc de sabor, podeu esprémer el suc d’una llimona i barrejar-lo amb les fruites.
  8. En una cassola poseu la mantega. Un cop estigui desfeta, afegiu-hi els daus de fruita juntament amb el sucre. Coeu-ho durant 15 minuts, aproximadament.
  9. Deixeu-ho refredar.
  10. Per acabar: serviu les creps amb la melmelada i decoreu-ho amb una mica de sucre de llustre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: