Preparació
- Per a la massa de creps: amb l’ajuda d’una batedora tritureu la Beguda d’Arròs amb Cacau Nomen juntament amb la farina, els ous, l’oli i un pessic de sal.
- Deixeu reposar la massa a la nevera durant una hora.
- Unteu una crepera o una paella antiadherent amb una fina capa de mantega.
- Poseu una mica de massa a la paella o crepera i deixeu-ho coure uns minuts.
- Doneu la volta a la crep i coeu-la per l’altre cantó.
- Repetiu l’operació fins acabar amb tota la massa de les creps.
- Per a la fruita caramel·litzada: peleu i talleu a daus petits les pomes i les peres. Per tal que no s’oxidi la fruita i per donar-li un toc de sabor, podeu esprémer el suc d’una llimona i barrejar-lo amb les fruites.
- En una cassola poseu la mantega. Un cop estigui desfeta, afegiu-hi els daus de fruita juntament amb el sucre. Coeu-ho durant 15 minuts, aproximadament.
- Deixeu-ho refredar.
- Per acabar: serviu les creps amb la melmelada i decoreu-ho amb una mica de sucre de llustre.