Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els alls, la ceba i talleu-los a làmines i a la juliana, respectivament.
  2. Ofegueu les verdures anteriors. Una vegada cuinats, incorporeu els Espagueti de Carbassó Florette, assaoneu-ho i afegiu-hi pebre vermell.
  3. A l'últim moment, afegiu-hi els llagostins pelats, ofegueu-los i retireu la paella del foc.
  4. Tritureu amb un ganivet els fruits secs i barregeu-los amb el contingut de la paella.
  5. Emplateu-ho en el recipient que més us agradi i decoreu-ho amb cibulet picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: