Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al refrescant: hidrateu amb aigua ben freda les fulles de gelatina. Porteu a ebullició la meitat del suc de préssec i, quan bulli, afegiu-hi les fulles de gelatina. Acabeu de barrejar la resta del suc i després el Frangelico. Reserveu-ho 12 h a la nevera. 
  2. Amb l’ajuda d’una cullera, trenqueu una mica de gelatina i barregeu-la amb trossos de préssec fresc.
  3. Muntatge: poseu en una copa una base de gelatina amb préssec; a sobre, una bola de gelat de festucs, i, opcionalment ,una fulla de menta passada per clara d’ou i sucre. Acabeu-ho amb uns quants festucs verds per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: