Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al refrescant: hidrateu amb aigua ben freda les fulles de gelatina. Porteu a ebullició la meitat del suc de préssec i, quan bulli, afegiu-hi les fulles de gelatina. Acabeu de barrejar la resta del suc i després el Frangelico. Reserveu-ho 12 h a la nevera. 
  2. Amb l’ajuda d’una cullera, trenqueu una mica de gelatina i barregeu-la amb trossos de préssec fresc.
  3. Muntatge: poseu en una copa una base de gelatina amb préssec; a sobre, una bola de gelat de festucs, i, opcionalment ,una fulla de menta passada per clara d’ou i sucre. Acabeu-ho amb uns quants festucs verds per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto