Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu un raig d'oli d'oliva en una cocota i enrossiu-hi els trossos de conill i el fetge. Traieu-los de la cocota i reserveu-los.
  2. Afegeiu-hi una mica més d'oli, si cal, i sofregiu la ceba ratllada amb una mica de sal. Doneu-li un parell de voltes i afegiu-hi els pebrots tallats a trossos petits i sofregiu-ho tot fins que es comencin a estovar. Incorporeu-hi el tomàquet ratllat i deixeu que el sofregit es vagi fent a foc lent fins que es quedi gairebé sense líquid. Ja sabeu que el secret d'un bon arròs és fer un sofregit ben concentrat, així que sigueu pacients.
  3. Quan el sofregit estigui al punt, torneu a posar el conill a la cocota i afegiu-hi també els cors de les carxofes tallats a quarts. Incorporeu-hi també el vi blanc i un got d'aigua.
  4. En un morter, piqueu el fetge del conill juntament amb el gra d'all i el julivert i incorporeu la pasta resultant a la cocota. Afegiu-hi també uns brins de safrà i una mica de sal. Deixeu que tot el conjunt faci xup-xup durant 25 min.
  5. Incorporeu-hi l'arròs i els pèsols i decidiu si voleu un arròs caldós o sec. En cas de voler-lo caldós, afegiu 4 vegades el volum d'arròs en aigua, i en cas de voler-lo sec, amb 2 vegades el seu volum serà suficient. Un cop incorporeu el líquid, rectifiqueu-ho de sal, deixeu-ho que cogui a foc fort 10 min i després abaixeu la potència i que es cogui 8 min més. Finalment, retireu-ho del foc i deixeu-ho que reposi tapat 5 min abans de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 abr - 20 mai

Ganxotapes de Primavera 2018

Del 27 d’abril al 20 de maig, Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) celebra una de les activitats...

19-20 mai

XI Arrels del Vi

La fira vitivinícola Arrels del Vi compta amb la presència de 25 cellers de la DO Empordà i un celler...

20 mai

Vins i Sons 2018

L'Associació de Vins de la Vall del Riu Corb celebra un cicle de concerts vermut que tenen lloc en diversos...

16 feb - 21 mai

Beehave a la Fundació Miró

No és cap secret que la desaparició de les abelles suposaria un autèntic cataclisme per al nostre planeta,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto