Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu un raig d'oli d'oliva en una cocota i enrossiu-hi els trossos de conill i el fetge. Traieu-los de la cocota i reserveu-los.
  2. Afegeiu-hi una mica més d'oli, si cal, i sofregiu la ceba ratllada amb una mica de sal. Doneu-li un parell de voltes i afegiu-hi els pebrots tallats a trossos petits i sofregiu-ho tot fins que es comencin a estovar. Incorporeu-hi el tomàquet ratllat i deixeu que el sofregit es vagi fent a foc lent fins que es quedi gairebé sense líquid. Ja sabeu que el secret d'un bon arròs és fer un sofregit ben concentrat, així que sigueu pacients.
  3. Quan el sofregit estigui al punt, torneu a posar el conill a la cocota i afegiu-hi també els cors de les carxofes tallats a quarts. Incorporeu-hi també el vi blanc i un got d'aigua.
  4. En un morter, piqueu el fetge del conill juntament amb el gra d'all i el julivert i incorporeu la pasta resultant a la cocota. Afegiu-hi també uns brins de safrà i una mica de sal. Deixeu que tot el conjunt faci xup-xup durant 25 min.
  5. Incorporeu-hi l'arròs i els pèsols i decidiu si voleu un arròs caldós o sec. En cas de voler-lo caldós, afegiu 4 vegades el volum d'arròs en aigua, i en cas de voler-lo sec, amb 2 vegades el seu volum serà suficient. Un cop incorporeu el líquid, rectifiqueu-ho de sal, deixeu-ho que cogui a foc fort 10 min i després abaixeu la potència i que es cogui 8 min més. Finalment, retireu-ho del foc i deixeu-ho que reposi tapat 5 min abans de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

12-15 nov

II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals

La proposta gastronòmica de la II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals inclou receptes...

15 nov

Taller 'Cuina amb superaliments (eco i v)'

S’acosta el fred i cal reforçar defenses. Tot i que cada aliment podria ser considerat un superaliment...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto