Troba la teva recepta

Preparació

Traieu totes les venes i trucs del fetge d’ànec. Esmicoleu-lo en trossos i disposeu-lo en una plata de forn. Introduïu-lo al forn 1 min a 180 ºC. Agafeu un motlle rectangular prèviament recobert amb paper d'estrassa. Aneu-hi posant els trossos de fetge prèviament assaonats, premeu-los fins que ompliu tot el motlle. Llavors, introduïu-lo al forn 3 min a 180 ºC. Deixeu-lo refredar. Desemmotlleu-lo. Reserveu-lo a la nevera embolicat amb film transparent. Talleu les farinetes de fajol ben primes, fregiu-les amb oli. Empolseu-hi sucre per sobre i cremeu-lo amb el bufador. Traieu el fetge de la nevera i talleu-lo a làmines. Feu com tres entrepans per persona intercalant farineta, fetge i farineta. En un cassó barregeu el vinagre i el suc de taronja. Deixeu-ho reduir fins a punt de caramel. Llavors poseu-ho en un biberó. Muntatge: amb el caramel feu una ratlla al plat. Disposeu-hi les tres farinetes. Poseu-hi les flors, que a més de decorar, són comestibles.

Més receptes amb Carn

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

18 ago

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

20 ago

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

23 ago

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto