Troba la teva recepta

Preparació

Traieu totes les venes i trucs del fetge d’ànec. Esmicoleu-lo en trossos i disposeu-lo en una plata de forn. Introduïu-lo al forn 1 min a 180 ºC. Agafeu un motlle rectangular prèviament recobert amb paper d'estrassa. Aneu-hi posant els trossos de fetge prèviament assaonats, premeu-los fins que ompliu tot el motlle. Llavors, introduïu-lo al forn 3 min a 180 ºC. Deixeu-lo refredar. Desemmotlleu-lo. Reserveu-lo a la nevera embolicat amb film transparent. Talleu les farinetes de fajol ben primes, fregiu-les amb oli. Empolseu-hi sucre per sobre i cremeu-lo amb el bufador. Traieu el fetge de la nevera i talleu-lo a làmines. Feu com tres entrepans per persona intercalant farineta, fetge i farineta. En un cassó barregeu el vinagre i el suc de taronja. Deixeu-ho reduir fins a punt de caramel. Llavors poseu-ho en un biberó. Muntatge: amb el caramel feu una ratlla al plat. Disposeu-hi les tres farinetes. Poseu-hi les flors, que a més de decorar, són comestibles.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto