Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Traieu totes les venes i trucs del fetge d’ànec. Esmicoleu-lo en trossos i disposeu-lo en una plata de forn. Introduïu-lo al forn 1 min a 180 ºC. Agafeu un motlle rectangular prèviament recobert amb paper d'estrassa. Aneu-hi posant els trossos de fetge prèviament assaonats, premeu-los fins que ompliu tot el motlle. Llavors, introduïu-lo al forn 3 min a 180 ºC. Deixeu-lo refredar. Desemmotlleu-lo. Reserveu-lo a la nevera embolicat amb film transparent. Talleu les farinetes de fajol ben primes, fregiu-les amb oli. Empolseu-hi sucre per sobre i cremeu-lo amb el bufador. Traieu el fetge de la nevera i talleu-lo a làmines. Feu com tres entrepans per persona intercalant farineta, fetge i farineta. En un cassó barregeu el vinagre i el suc de taronja. Deixeu-ho reduir fins a punt de caramel. Llavors poseu-ho en un biberó. Muntatge: amb el caramel feu una ratlla al plat. Disposeu-hi les tres farinetes. Poseu-hi les flors, que a més de decorar, són comestibles.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 mai

Fonaments de la cuina: fruites i verdures

Amb la primavera arriben les fruites més vermelloses i amb més antioxidants: maduixes, cireres, albercocs,...

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto