Troba la teva recepta

Preparació

Traieu totes les venes i trucs del fetge d’ànec. Esmicoleu-lo en trossos i disposeu-lo en una plata de forn. Introduïu-lo al forn 1 min a 180 ºC. Agafeu un motlle rectangular prèviament recobert amb paper d'estrassa. Aneu-hi posant els trossos de fetge prèviament assaonats, premeu-los fins que ompliu tot el motlle. Llavors, introduïu-lo al forn 3 min a 180 ºC. Deixeu-lo refredar. Desemmotlleu-lo. Reserveu-lo a la nevera embolicat amb film transparent. Talleu les farinetes de fajol ben primes, fregiu-les amb oli. Empolseu-hi sucre per sobre i cremeu-lo amb el bufador. Traieu el fetge de la nevera i talleu-lo a làmines. Feu com tres entrepans per persona intercalant farineta, fetge i farineta. En un cassó barregeu el vinagre i el suc de taronja. Deixeu-ho reduir fins a punt de caramel. Llavors poseu-ho en un biberó. Muntatge: amb el caramel feu una ratlla al plat. Disposeu-hi les tres farinetes. Poseu-hi les flors, que a més de decorar, són comestibles.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 oct

2a Mostra de Productes Gurmet al Priorat

Clos Figueras organitza aquesta jornada en què participen més d'una desena de productors d'arreu...

18-21 oct

11a Fira del Bolet i el Boletaire

La tardor és la millor època de l’any per collir i tastar bolets. A Solsona ho saben prou bé,...

12-21 oct

IV Setmana Rosa a Albet i Noya

Albet i Noya (Sant Pau d’Ordal) torna a dedicar el mes d’octubre a la lluita contra el càncer...

19-21 oct

IX Mercat de Mercats

Mercat de Mercats torna a ser fidel a la ciutat i celebra la seva novena edició del 19 al 21 d’octubre....

Portada Cuina 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU!

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Una mirada pròpia de la cuina de muntanya

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto