Troba la teva recepta

Preparació

  1. Preescalfeu una graella.
  2. Per a la salsa Cèsar: en un bol, barregeu la maionesa amb la salsa anglesa, el suc de llimona, la llet, sal i pebre. Reserveu-ho.
  3. Cobriu els daus de pollastre amb una cullerada d'oli d'oliva. Salpebreu-ho.
  4. Coeu el pollastre a la graella 3 min per cada costat. Reserveu-ho.
  5. En un bol, barregeu els crostons amb l'oli d'oliva restant i l'all sec. Daureu-los 2 min en una paella calenta mentre ho remeneu. Reserveu-ho.
  6. En un bol per a amanides, barregeu l'enciam amb les anxoves, els crostons, el pollastre a daus, coriandre i julivert.
  7. Poseu l'amanida en un plat i cobriu-la amb salsa Cèsar. Acabeu-la amb rosetes de Tête de Moine AOP.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

19-20 gen

Festa de Sant Antoni d'Alcanar 2019

Alcanar és un dels molts municipis catalans que celebren la seva festa per Sant Antoni. El cap de setmana...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto