Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu una graella.
  2. Per a la salsa Cèsar: en un bol, barregeu la maionesa amb la salsa anglesa, el suc de llimona, la llet, sal i pebre. Reserveu-ho.
  3. Cobriu els daus de pollastre amb una cullerada d'oli d'oliva. Salpebreu-ho.
  4. Coeu el pollastre a la graella 3 min per cada costat. Reserveu-ho.
  5. En un bol, barregeu els crostons amb l'oli d'oliva restant i l'all sec. Daureu-los 2 min en una paella calenta mentre ho remeneu. Reserveu-ho.
  6. En un bol per a amanides, barregeu l'enciam amb les anxoves, els crostons, el pollastre a daus, coriandre i julivert.
  7. Poseu l'amanida en un plat i cobriu-la amb salsa Cèsar. Acabeu-la amb rosetes de Tête de Moine AOP.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 nov

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto