Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu una graella.
  2. Per a la salsa Cèsar: en un bol, barregeu la maionesa amb la salsa anglesa, el suc de llimona, la llet, sal i pebre. Reserveu-ho.
  3. Cobriu els daus de pollastre amb una cullerada d'oli d'oliva. Salpebreu-ho.
  4. Coeu el pollastre a la graella 3 min per cada costat. Reserveu-ho.
  5. En un bol, barregeu els crostons amb l'oli d'oliva restant i l'all sec. Daureu-los 2 min en una paella calenta mentre ho remeneu. Reserveu-ho.
  6. En un bol per a amanides, barregeu l'enciam amb les anxoves, els crostons, el pollastre a daus, coriandre i julivert.
  7. Poseu l'amanida en un plat i cobriu-la amb salsa Cèsar. Acabeu-la amb rosetes de Tête de Moine AOP.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: