Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Enrossiu la ceba i l’all picats en l’oli d’oliva.
  2. Afegiu-hi el tofu, tallat a dauets, i sofregiu-ho uns minuts.
  3. Afegiu-hi els xampinyons, remeneu-ho i incorporeu-hi els tomàquets madurs ratllats; coeu-ho 15 min a foc suau.
  4. Al final de la cocció, aboqueu-hi la nata vegetal, retireu-ho i reserveu-ho.
  5. Salteu lleugerament l’arròs basmati, empolseu-hi una mica de pebre i serviu-lo amb la resta d’ingredients.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: