Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

6 granissats que us deixaran glaçats

Les propostes més refrescants per a aquest estiu

21/07/2020

A l'estiu no poden faltar mai, ja sigui en forma de beguda de fruita i gel que bevem per refrescar-nos, o en els tradicionals granissats de llimona o de taronja, o com a complement fresc d'un plat. Sigui com sigui, us quedareu ben freds amb aquestes sis propostes de granissats imprescindibles per a l'estiu. Mengeu-vos-els a cullerades i ompliu el paladar de plaer glaçat!

01 Granissat de maduixa

Granissat de maduixa Gemma Clofent

Granissat de maduixa

Un clàssic amb una fruita de temporada. Fàcil i ràpid de fer, manté tot el gust deliciós i el poder antioxidant de les maduixes.

02 Granissat de meló i menta

Granissat de meló i menta Gemma Clofent

Granissat de meló i menta

La combinació més refrescant i aromàtica, ideal per acabar els àpats lleugers de l'estiu. O per menjar en qualsevol moment del dia quan fa calor de valent!

03 Gaspatxo de síndria, granissat d'alfàbrega i escamarlans

Gaspatxo de síndria, granissat d'alfàbrega i escamarlans Becky Lawton

Gaspatxo de síndria, granissat d'alfàbrega i escamarlans

Un plat de temporada que combina la sopa més típica de l'estiu amb un granissat aromàtic i un crustaci habitual en els àpats més mariners.

04 Figues de moro / Thinkstock

Figues de moro / Thinkstock

Crema freda d'ametlles i alls amb granissat de figues de moro

Una proposta amb punxa, les de les figues de moro, que en aquest plat acompanyen una sopa freda de fruita seca. Un plat sorprenent. 

05 Pinya a la planxa amb granissat d'hibisc

Pinya a la planxa amb granissat d'hibisc Becky Lawton

Pinya a la planxa amb granissat d'hibisc

Una proposta exòtica. El vermell intens característic de l'hibisc –una planta de flor aromàtica– destaca i refreda el toc calent de la pinya passada per la planxa.

06 Macedònia de fruita amb granissat de taronja

Macedònia de fruita amb granissat de taronja Ada Parellada

Macedònia de fruita amb granissat de taronja

La macedònica tradicional, que normalment ve acompanyada de suc de taronja, es refresca amb un granissat d'aquesta fruita. Una proposta ideal per fer amb nens.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

27 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto