Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Hidrateu la gelatina en aigua freda.
  2. Poseu l’aigua en un cassó al foc. Quan arrenqui el bull, aparteu-lo del foc i poseu-hi les flors d’hibisc.
  3. Deixeu-les infusionar 5 min. Coleu el líquid, incorporeu-hi la gelatina escorreguda i el xarop d’atzavara. Deixeu-ho refredar.
  4. Reserveu-ho al congelador. Un cop congelat, rasqueu-ho amb una forquilla i torneu-ho a deixar al congelador.
  5. Marqueu la pinya a la planxa, volta i volta.
  6. Serviu la pinya freda amb el granissat d’hibisc pel damunt.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: