Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Hidrateu la gelatina en aigua freda.
  2. Poseu l’aigua en un cassó al foc. Quan arrenqui el bull, aparteu-lo del foc i poseu-hi les flors d’hibisc.
  3. Deixeu-les infusionar 5 min. Coleu el líquid, incorporeu-hi la gelatina escorreguda i el xarop d’atzavara. Deixeu-ho refredar.
  4. Reserveu-ho al congelador. Un cop congelat, rasqueu-ho amb una forquilla i torneu-ho a deixar al congelador.
  5. Marqueu la pinya a la planxa, volta i volta.
  6. Serviu la pinya freda amb el granissat d’hibisc pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: