Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Hidrateu la gelatina en aigua freda. En un cassó, escalfeu l’aigua i el sucre fins que es fongui el sucre i es dissolgui bé. Incorporeu-hi la gelatina hidratada i escorreguda. Deixeu-ho refredar a temperatura ambient.
  2. A part, escaldeu les fulles de menta en aigua bullent durant 30 s. Escorreu-les i refredeu-les ràpidament en aigua i gel. Escorreu les fulles de menta i afegiu-les a l’almívar, que ja estarà a temperatura ambient. Tritureu-ho bé amb el túrmix fins que la menta sigui ben petita, ha de quedar d’un color verd intens. Coleu l’almívar i reserveu-lo.
  3. Tritureu el meló amb l’almívar. Aboqueu la barreja en una safata gran, que quedi poc gruix, i poseu-la al congelador. Un cop congelat, raspeu el granissat amb una forquilla, per tal de formar els cristalls de gel. Reserveu-ho un altre cop al congelador.
  4. Al moment de servir el granissat, repartiu-lo a les copes (millor si les teniu fredes al congelador) i serviu-lo immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 261

UN ESTIU PER MENJAR-TE'L

  • Plats del mes
  • Mariano Gonzalvo

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto